Hongerig zijn en willen vullen. Vullen met dat wat voor handen is maar toch niet dat gevulde gevoel geeft.  Je blijft onrustig en je eetpatroon is ook onrustig.
 
De onrust blijft en is altijd ergens in jou aanwezig. Je kunt niet even stil zitten. Er zijn altijd nog dingen die gedaan moeten worden. Liefst nu. Dan kan het van je lijstje af.
Stilzitten geeft nog meer onrust. Dan komt ook die leegte en honger weer.
Zolang je bezig blijft, doe je het goed.
 
Omdat je gevoelig bent staan je gevoelssprieten altijd naar buiten gericht. Je bent altijd alert en neemt alles van je omgeving waar.
 
Je ervaart misschien wel een vermoeidheid die maar niet weg lijkt te gaan. Supplementen en een korte vakantie helpen niet of nauwelijks.
 
En in de spiegel kijken of je er vandaag weer top uitziet? Daar heb je geen tijd voor.
Je bent niet echt blij met jezelf. Iedereen om je heen heeft het voor elkaar, en jij, jij gaat door. Zolang je bezig blijft, doe je het goed.
 
Doordat we niet bewust aanwezig zijn in onszelf ontbreek er verbinding.
Vroeg of laat ontstaat er honger om deze leegte te vervullen.
 
De gemakkelijkste weg is om dit buiten onszelf te zoeken. Dit kan zich vertalen in voedingspatronen die niet voedend zijn of bijvoorbeeld willen controleren.
 
 
Nemen wij een deep dive in deze niet helpende, niet authentieke en niet voedende overtuigingen, blokkades, strategieën en patronen. En transformeren we samen dat stuk wat tussen jou en de verbinding met jezelf staat. Zonder oordeel en vanuit liefde en zachtheid.
 
Hiermee maak jij een stap naar lichtheid, zelfliefde, zelfvertrouwen, voor jezelf zorgen, jezelf op één zetten, jezelf de juiste waarde geven en bewuste keuzes maken. Je kunt jezelf weer voeden. Je staat weer stevig en je kunt je Zelf weer aan het roer zetten. Van binnenuit.
 

 

 

Balance is not something you find. It’s something you create   -Jana Kingsford-

 

Praktische informatie over deze workshop:

Locatie: BeauBeau. Veluweweg 10, 1738 BC Waarland

Datum: 26 februari 2022 van 13.00 – 16.00 uur

Jouw investering: 69 euro

 

Inschrijven kan via het contactformulier

Maar je mag ook bellen of mailen: 06-18651991 of info@balance4ever.nl

 

Ik hoop je te mogen ontmoeten!