Ik kan weer shoppen in mijn eigen kast.

Marianne is een van mijn toppers! Dwars door de feestdagen heen werkt ze aan een gezond leven. Vandaag mag ik haar verhaal met jou delen.

Ik ben niet gek!

Mijn 1e afspraak staat bij Fonny.
Veel mensen verklaren mij voor gek. Wie gaat er nou lijnen als het december is met al dat lekkers?!?!

Ik ben niet gek….ik was diep ongelukkig en wilde niet meer zo in mijn lijf zitten. door verschillende redenen ben ik gegroeid, mijn buik zit in de weg.
Ik wilde weer terug in proportie zoals ik was en daar ga ik voor december of niet.
Aan Fonny de vraag of ze mij kon helpen. We gaan er voor.

De 1e afspraak is heel spannend maar ik kwam in een warm bad en kreeg super veel vertrouwen in mijn beslissing. Dit ga ik doen! En zo ging ik aan de slag.

Ach wat….dan denken ze maar, maar ik ga er voor.

De 1e week keurig met shakebeker aan de slag op het werk. Was wel even vreemd….niemand zei wat. Dus de 2e week staafmixer mee naar het werk. Ik vind dan de shake veel lekkerder….ik moest wel over een drempel heen.  Ik hoef me niet te schamen. Zo is het elke keer een keus maken en er voor gaan. Ik doe het tenslotte voor mezelf en voor niemand anders.

Ondanks dat het Sinterklaas is ga ik als een malle. Elke week zie ik dat ik goed bezig ben.
Soms is het moeilijk met etentjes van het werk en de sinttafel op het werk met allerlei lekkers. Ik hou vol en zet door. Keuzes maken en ik probeer het beste te kiezen als ik niet anders kan.

Dat werkt door en praat er met Fonny over. Dat geeft me weer moed en zo leer ik hoe ik met alles beter kan omgaan. Het is net als stoppen met roken ….. De gedachtes aan eten komen en gaan. Het is de ene keer moeilijker dan de andere maar ik denk dan aan mijn weegmoment en kan het dan makkelijker aan.

Ik ben zo blij dat ik deze keus heb gemaakt.

Het helpt me en ik ben trots op het resultaat. Ik ben op de helft! Nu al kan ik kleding weg doen. Het is met te groot!! Ik kan weer leuke dingen aan die nog lagen te wachten. Shoppen in mijn eigen kast.

Heerlijk voel ik me!