In mijn zoektocht naar balans in mijn leven, in voeding en gezondheid is mijn bewustzijn meer en meer gegroeid. Balans vinden is een diep verlangen in mij en het is dan ook niet voor niets dat mijn bedrijf de naam Balance4ever draagt.

Door de jaren heen ben ik veelvuldig gevallen maar ook weer opgestaan. Gevallen in de valkuilen van vullen. Opgestaan vanuit het gevoel geleerd te hebben en weer meer van mezelf te houden.

Ik heb geleerd om te kunnen waarnemen en aanwezig zijn. Om moeiteloos te aarden en te gronden, mezelf en de ander liefdevol te begrenzen en om volledig thuis te zijn in mezelf. Zonder dat ik mezelf steeds wil vullen om mijn lijf te kunnen voelen en stevigheid te ervaren.

Ik kan steeds liefdevoller naar mezelf kijken, en voel dat ik meer en meer van mezelf kan houden. Vanuit dat heerlijke gevoel gaat creëren bijna vanzelf. Van een mooi recept voor een goede maaltijd bijvoorbeeld.

In de emotie schieten en een reep chocolade eten, om welke reden dan ook, is er zo af en toe ook gewoon, maar zoveel makkelijker te managen. Het hervinden van de balans gaat zoveel sneller.

 

Vanuit die prachtige ontdekkingstocht is de workshop Voeden met Bezieling geboren.

Deze reis in voeding en energie verrijkt en vervuld mij nog iedere dag. Graag deel ik dit met jou.

 

Ik neem je stap voor stap mee langs alle thema’s die verbonden zijn aan ons fysieke-, mentale-, emotionele- en energetisch lichaam waarbij voeden en vullen centraal staat.

 

Een reis waarbij zich de onbalans en schaduwzijdes tonen in de relatie tot voeding en gezonde leefstijl. De relatie tot jezelf. Door het aanraken, het te erkennen dat het er is en het te doorvoelen gaan we loslaten. Zodat jij jezelf kunt gaan voeden vanuit meer bewustzijn en liefde voor jezelf. Je komt steeds meer in Balans.

 

Deze mooie workshop is van 10.00 – 16.00 uur. Koffie, thee, lunch en snacks zijn inbegrepen.

Jou investering voor deze bijzondere dag is  111,00 Euro.

 

Voor data, vragen of direct inschrijven neem contact op.

 

Op mijn Facebookpagina Voeden met Bezieling wil ik jou ook bezielen met gedachten, inzichten, recepten en meer.

Like of volg, dat geeft jou en mij voeding.

 

Liefs, Fonny