Voeden met Bezieling

Voeden met Bezieling

Voeden met Bezieling gaat over bewust en liefdevol omgaan met jezelf in relatie tot voeding.

Tijdens deze geheel verzorgde dag werken we met alle onderliggende thema’s die in relatie staan tot jezelf en voeding. Alle niet helpende gedachten, sabotage mechanismes, overtuigen, trauma’s ( ook uit de voorouderlijn) komen aan bod.

Tijdens deze dag ga jij de stappen maken naar opnieuw afstemmen met jezelf en wat voedend is voor jou.

In een veilige setting ondersteun ik jou in dit proces waarbij we dat wat er tussen jou en een liefdevolle verbinding met jezelf en voeding opschonen. Zodat jij jezelf vanuit evenwicht kan gaan waarnemen en voeden.

Verschillende thema’s komen aan bod. Denk daarbij eens aan jezelf en de ander niet liefdevol kunnen begrenzen. Te veel eten, vullen of gedachteloos volproppen. Of in control willen zijn met wel of juist  niet eten.

Maar ook thema’s die gaan over veiligheid in jezelf, in verbinding kunnen zijn met jezelf, het hebben van en laag zelfbeeld of angst ervaren voor afwijzing. Of jezelf afwijzen.

Wil jij een afspraak maken of heb je vragen?

Stel je eens voor...

Dat jij aan het einde van deze dag de stap naar een lichter leven maakt middels een prachtig ritueel. Met jouw intenties en verlangens in jouw nieuwe leven. Een indrukwekkend en ontroerend moment.  Een stap naar kiezen voor dat wat voedend is.

Voeding voor lichaam en ziel.

Investering

Jouw investering voor deze mooie en voedende dag is €111,00

Voorlopige data 2024

15 juni

“Vul leegte niet met eten, maar met tevredenheid over het leven dat je hebt. Vul je gevoel met liefde voor jouw leven”

Wat klanten zeggen

Danielle:

Dank je wel voor de goede dag. We zijn nu bijna twee weken verder. Ik voel me sterker. Ik kan zoetigheid, snaai en hartige dingen weerstaan. Ik kan voor het gezonde alternatief kiezen. Het vullen is gevuld.

Anita:

De dag zelf heb ik als heel mooi, bijzonder en liefdevol ontvangen. Maar ook dat er zoveel met je lichaam gebeurt.

Ik zou het een ander zeker aanraden. Het is een heel mooi en liefdevol proces.

Maar dit komt ook door jou lieve Fonny je hebt mij (ons)  echt gedragen en begeleid . Dit smaakt naar meer. Ik kijk nu heel positief naar mijn nieuwe ik.