En dan is er weer een mooie reis ten einde.

Het was een intense reis van 6 maanden energetisch afpellen en mijn eigen levensenergie belichamen vanuit hoge trilling. Vanuit diepe kwetsbaarheid mezelf volledig aannemen zoals ik ben en wie ik ben.

Een reis van innerlijk doorgronden en het in balans brengen van:

geven & ontvangen
eenheidsbewustzijn & IK-kracht
mannelijke energie & vrouwelijke energie

 

Het was intens en helend. En vanuit diepe dankbaarheid kon ik mijn diploma in ontvangst nemen.

 

Wat heb ik jou te bieden?

Als Unity Embodyment Coach werk ik holistisch met de energie van het chakrasysteem en de krachtvelden van zowel de mannelijke- en vrouwelijke energieën die in ons aanwezig zijn.
De vrouwelijke energie van beweging, creatie en expansie. En de mannelijke energie van aanwezigheid, stabiliteit en bedding.

Deze energie is verbonden is aan ons lichaam waar ons fysieke- en mentale welzijn van afhankelijk is. Door verstrikkingen en blokkades is er minder vrije stroom wat zich kan uiten in fysieke, mentale of emotionele onbalans.

Samen met jou onderzoek ik de kern van jouw onbalans om dat wat jou in de weg staat om een volgende stap kan maken naar een beter, fijner, liefdevoller en gezonder leven te ontwortelen zodat de balans terug kan keren en de vrije stroom van levensenergie weer volop in jou kan stromen.

Je ervaart meer stevigheid in jezelf. Je ervaart meer de stroom van creatie en komt steeds meer in balans. Je komt dichter bij wie je in essentie bent. Je voelt meer geluk in jezelf.

Voel je van binnenuit een beweging om in contact te komen? Klik dan hier.