Transformatief Coachen

In the Pocket!
Na een prachtig jaar en een waanzinnige examenweek ben ik geslaagd voor de opleiding Transformatie Coach. Ik ben zo dankbaar!
Toen ik een jaar geleden de opleiding Transformatie Coach begon had ik het idee dat het een mooie aanvulling zou zijn op mijn werkzaamheden in mijn praktijk.
Naast afvallen ook echt Lichter Leven. Lichter Leven vanuit jezelf. Ik verheugde me op handige tools.
Het liep anders, het werd een pelgrimstocht naar de kern in mezelf.
Wie ben ik eigenlijk? En wat zijn mijn verlangens en lessen in dit leven? Wat heb ik echt te doen?
Ik leerde niet alleen de mens holistisch te bekijken en verschillende technieken zoals hypnose & regressie, EFT en innerlijk kindwerk, maar ik ont-dekte met name mezelf.
Ik ging steeds een laagje dieper, pelde steeds een stukje af van dat wat ik zorgvuldig om mezelf heen gebouwd had. Laagjes ter bescherming. Overtuigingen, pijnstukken, kindstukken en jemig nog zoveel meer.
Het was een hobbelige reis kan ik je vertellen.
Eigenlijk net als met afvallen. Het gewicht dat je met je meedraagt wordt steeds minder. Maar ook innerlijk loopt er een proces mee, je loopt vroeg of laat tegen jezelf aan.
Tijdens mijn reis ontdekte ik ook dat alle hobbels en bobbels op de weg invloed hadden op mijn eetgedrag. Soms gaat het tijden goed, eet ik bewust en zorg ik heel goed voor mezelf. Maar na een hobbel werd ik totaal onderuitgehaald en verviel ik soms in heel oud gedrag: niet voeden maar vullen.
Mooie inzichten! En nog mooier dat dit laatste stukje tijdens een mooie sessie in mijn examenweek getransformeerd kon worden.
Mezelf zijn, moeder, ondernemer én student, ik heb keihard gewerkt in het afgelopen jaar. Soms was de balans wat zoek, maar ik heb ook echt zo genoten. Een magisch jaar!
Nu is het tijd om mijn vleugels uit te slaan en mijn plek als Transformatie Coach in te nemen.
Ik ben dan ook apetrots op het mooie artikel dat deze maand in ForYou Magazine staat.
Misschien herken je het, dat je steeds weer terugvalt in een oud patroon? Dat de keuzes die je maakt niet goed uitpakken, dan je niet lekker in je vel zit of steeds op zoek bent naar iets, maar je weet niet goed wat? In je werk, je relatie of in voeding?
Dan nodig ik je uit jouw reis te starten. Jouw reis naar een beter, fijner, liefdevoller en gezonder leven.
Een reis naar jezelf. Want door dichter bij jezelf te zijn is het gemakkelijker van jezelf te houden en goed voor jezelf te zorgen.
En dat heeft invloed op jouw gehele leven.
Ik sta dicht bij je en niets is mij vreemd. De antwoorden zitten al in jou, we gaan ze samen ont-dekken.
Let me know.
Ben je nieuwsgierig geworden? Klik hier.