Super simpel klaar te maken en een lust voor het oog.

Hoewel ik niet zo’n enorme liefhebber van soep ben is deze GadoGado soep toch wel de moeite waard.

Ingrediënten (4 personen)

100 gr. Quinoa
2 liter groentebouillon (Groentebouillon Cambridge Weigth Plan)
2 el verse gember (fijn gehakt)
2 el sojasaus (liefst zonder suikers)
200 gr. Spitskool (fijn gesneden)
250 gr. Sperziebonen of sugar snaps
125 gr. Taugé
4 gekookte eieren (pellen en in de lengte doormidden snijden)
100 gr. Cashewnoten (ongebrand en ongezouten)

Kook de quinoa gaar. Giet af en laat uitlekken. Breng de bouillon, gember en sojasaus aan de kook. Voeg de kool en de bonen toe en laat dit nog 10 minuten op een klein vuurtje koken. Voeg de quinoa toe en beng opnieuw aan de kook.

Schep de soep in mooie kommen, verdeel de eieren over de kommen en voeg een handje verse knapperige taugé toe. Strooi er als laatste de cashewnoten over.
Je kunt er zelf gebakken brood bij serveren. Dat maakt het nog lekkerder!

Eet smakelijk.