Mijn showstopper 2015

Afvallen met Patty was een feestje.

Elke week weer. Met gepaste trots kijk ik naar haar. Ze is prachtig. Van binnen en van buiten!

April 2015
Ik was er klaar mee: mijn eeuwige gevecht met de kilo’s.
Ik was er klaar voor: samen met Fonny en Cambridge 500 af te rekenen met die kilo’s.
En waarachtig het lukte elke week weer, ik viel af en hoe! Waar ik mijn doel met elk ander dieet telkens opnieuw omhoog moest bijstellen schoot ik met CB500 al snel onder mijn eerste doel, 10 kilo. Met Fonny had ik echt een klik, ze was elke week weer voor mij en wegen was echt een feestje. Zij heeft mij heel veel geleerd over gezonde voeding en gewoontes.
Dat werkte super motiverend en daarbij komt dat het uitgebreide keuze in lekkere smaken van shakes, repen en soepen het volhouden aanzienlijk vergrootte. Zelfs op vakantie was ik niet te stoppen. De kilo’s smolten er gewoon af, maar dat niet alleen, vanaf de eerste dag dat ik met CB500 startte ben ik vol energie. In september vond ik het genoeg, ik was 45kg lichter en kon ik een compleet nieuwe garderobe aanschaffen.

December 2015

Ik moet nog steeds wennen als ik mijzelf in de spiegel zie en in de winkels pas ik steevast een te grote maat. Ik zal altijd moeten opletten met wat ik eet. Maar de juiste keuze maken is veel makkelijker als jij jouw gezonde gewicht bereikt hebt.
Eindelijk past mijn buitenkant bij mijn binnenkant.
Fonny super bedankt dat ik dit met jou heb mogen beleven! En voor iedereen die twijfelt…….ga ervoor want er is niets fijner dan blij zijn met jezelf!

 

patty 1patty2