Balance4ever2

Balance4ever is ontstaan vanuit een diep verlangen om mensen te helpen meer van zichzelf te laten houden en op zoek te gaan naar de innerlijke balans. Een gezond gewicht is daar een onderdeel van.

Middels deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht, het inzetten van het Cambridge Weight Plan, coaching en workshops heb ik met vele cliënten een innerlijke balans bereikt. Een belangrijk onderdeel is een passende nazorg aan cliënten.

Onwards is de naam van een uniek nazorg programma van Cambridge Weight Plan Benelux, bedoeld voor als je afgeslankt bent en je vervolgens op gewicht wilt blijven.
Onwards brengt valkuilen in het huidige leefpatroon naar boven en bied je emotionele, mentale en fysieke handvatten. Je leert je valkuilen herkennen, erkennen en accepteren. Door bewust te worden van je gedrag en gewoonten kun je met behulp van Onwards een weg inslaan naar de oplossing. Het geeft je kracht, vertrouwen en inzicht; een leven, waarin je zelf de handen weer aan het stuur hebt.

Verder kan ik  jou alles vertellen over de fysiologie van stress en hoe je om kunt gaan met moeilijke gevoelens/emoties om deze als kracht te gaan gebruiken. Stress is immers ongezond en heeft ook een negatieve invloed op ons gewicht. Met behulp van een Emwave krijg je een zuiver beeld van effecten van stress in je lichaam maar het brengt ook in beeld  hoe snel en gemakkelijk je daar iets mee kunt doen waardoor je niet alleen gezond kunt blijven, maar ook je gewicht beter in balans kunt houden.

Ik ben sinds 2011  gecertificeerd consulent, trainer en coach en is opgeleid door o.a. Cambridge Weight Plan op het gebied van voeding, coaching, mindful eating en mindfulness en deel mijn passie voor voeding met veel liefde.

Balance4ever is in ontwikkeling en biedt steeds leuke, nieuwe manieren om de balans te vinden in je leven waar voeding en gewicht een groot onderdeel van zijn.

 

Ik wenst  je veel leesplezier en hoop je te mogen ontmoeten.

 

link2