Onwards

Onwards is de naam van een uniek programma van The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, bedoeld voor als je afgeslankt bent en je vervolgens op gewicht wilt blijven.
Een zevendelige workshop helpt je verder in je persoonlijke ontwikkeling met als achterliggend doel om gewichtsbeheersing te bereiken.

Onwards brengt valkuilen in het huidige leefpatroon naar boven en bied je emotionele, mentale en fysieke handvatten. Je leert je valkuilen herkennen, erkennen en accepteren. Door bewust te worden van je gedrag en gewoonten kun je met behulp van Onwards een weg inslaan naar de oplossing. Het geeft je kracht, vertrouwen en inzicht; een leven, waarin je zelf de handen weer aan het stuur hebt.

Heeft u vragen of interesse?
Neem contact op!

Hoe werkt Onwards

Onwards gaat vooral over jou.  Je leert om zonder oordeel naar de verschillende aspecten van jezelf te kijken en om daar waar nodig er anders mee om te gaan. De vier inzichten zijn:

Ken jezelf

Wie ben jij? Wat zijn jouw voorkeuren? Wat zijn jouw waarden? Wat heeft jou gevormd? Wat is het verhaal achter jouw manier van omgaan met dat wat er speelt?

Door middel van een uitgebreide persoonlijkheidstest (volgens de Myers-Briggs Type Indicator) komt er een voorkeursprofiel van jou naar voren.

Dit profiel zal ons helpen de goede weg in te slaan naar een leen in balans.

Kom tot jezelf

In de zoektocht naar hoe het nu verder moet, is het belangrijk dat je dat niet zozeer buiten jezelf maar juist in jezelf zoekt.
In de huidige samenleving worden we vaak overprikkeld. Bovendien staan we door het gejaagde leven, waarin we vele ballen hoog willen houden, niet meer stil bij wat er op het moment echt speelt.
Aandachtstraining of mindfulness wordt meer en meer geaccepteerd als een waardevolle manier om dichter bij een oplossing te komen in werk, relaties en/of gezondheid. Ik leer je met aandacht gewoon te zijn met wat er is.

Voed jezelf

Onwards geeft je  inzage in de verschillen tussen voeding en vulling. Wat is gezonde voeding? Wat heeft jouw lichaam nou precies nodig en in welke verhouding?

Wil jij bewuster leven maar je weet niet waar je moet beginnen? Doe dan de Onwards Leefstijl Check. Een tool om inzicht te krijgen in je fysieke, mentale en emotionele gezondheid als ook je sociale omgeving. Samen met jou gaan we na waar jij aan kan werken.

Zorg voor jezelf

Je bent op je streefgewicht en je vraagt je af hoe nu verder.
Om jezelf goed te kunnen voeden is het belangrijk dat je weet wat goed voor je is en wat in een gezond voedingspatroon past, waarbij ook de tussendoortjes en extra’s niet worden vergeten.
Gedurende de zeven verschillende contactmomenten met je coach bouw je voor jezelf een gezond en evenwichtig voedingsprogramma en je leert dit in je persoonlijke plan in te passen.
Hierbij komt een persoonlijke leefstijl piramide, waarin de balans tussen bewegen en voeding aan de orde komt aan bod.

Always go with your passions,

never ask yourself if it’s realistic or not

Meer weten?

Doordat je tijdens de zeven contactmomenten jezelf beter leert kennen: wie je bent en wat jouw waarden zijn, kun je betere keuzes voor jezelf maken. Door stil te staan bij wat er nu echt speelt en wat voor jou echt belangrijk is, zal je bewust kunnen kiezen voor andere oplossingen en niet meer in je valkuilen stappen.

Onwards is op maat voor jou. Je kunt deelnemen in een groep maar ook alleen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie?

Vul dan hier het contactformulier in of bel me op het nummer 06 18651991.