Onwards brengt valkuilen in je huidige leefpatroon naar boven

Yes! In the pocket!

Na een drukke periode van veel reizen en studeren mag ik mezelf vanaf vandaag Onwards Coach noemen. Na alle lieve kaartjes, maitjes, appjes en zelf een leuke cd voor in de auto kon dat ook bijna niet anders. Gedachten zijn echt krachten! Ik ben blij en dankbaar want wat was het een gave tijd met mijn collega’s en de trainers. We hebben zo veel geleerd en we zijn door veel processen heen gegaan.

Nu mag ik het delen met jou.

Wat is Onwards?
Onwards is de naam van een uniek programma van Cambridge Weight Plan Benelux, bedoeld voor als je afgeslankt bent en je vervolgens op gewicht wilt blijven.
Een zevendelige workshop help ik je verder in je persoonlijke ontwikkeling met als achterliggend doel om gewichtsbeheersing te bereiken.

Onwards brengt valkuilen in je huidige leefpatroon naar boven en bied je mentale en fysieke handvatten. Je leert jezelf én je valkuilen kennen, erkennen en accepteren. Door bewust te worden van je gedrag en gewoonten kun je met behulp van Onwards een weg inslaan naar de oplossing. Het geeft je kracht, vertrouwen en inzicht; een leven in evenwicht, waarin je zelf de handen weer aan het stuur hebt.

Wil je meer weten of wil jij dit avontuur aangaan met jezelf? Stuur me een mail of bel me.

onwards1

Website Onwards.