Na lang wikken en vooral niet wegen.

‘Eten mag gerust lekker zijn, als het maar goed voor je is.’

Na lang wikken en vooral niet wegen was ik het zat om niet de discipline te hebben allerlei snoep en koek en chips en nootjes te laten staan. Ik was de hele dag bezig met lekker eten en mijn ontbijt, lunch of avondeten gaven mij geen voldoening meer.

Ik twijfelde of Cambridge iets voor mij zou zijn, ik woon samen met mijn vriend, ben druk met werken en studeren en zag mezelf niet met een shake in de klas zitten. Sinds wanneer maak ik mij druk om de wereld?! Omdat ik niet lekker in mijn vel zat en ik van vriendinnen wist dat Cambridge snel resultaat geeft heb ik Fonny toch gebeld.

Eerst kreeg ik haar niet te pakken, want ze was die dag niet thuis. Iemand daarboven vindt dit geen goed idee en saboteert de boel! Ik wilde afhaken. Gelukkig belde Fonny mij die dag nog terug en ben ik niet afgehaakt. Met Fonny durfde ik het aan en zij gelukkig ook met mij en ben ik op 16 oktober begonnen aan mijn dieet. Ik koos niet de gemakkelijkste tijd, de geur van gebakken speculaas hangt overal in de lucht. Het lijkt wel of ze tegenwoordig al met Pasen beginnen met pepernoten! Maar Fonny kwam met een geweldige toevoeging aan mijn dieet; speculaaskruiden. Ik werd verliefd op speculaaskruiden en hierdoor dronk elke ochtend warme chocolade pepernoten.

Ik ben nu 10,8 kilo lichter en op mijn streefgewicht. Maar dat is niet het belangrijkste, ik zit weer lekker in m’n vel en heb in de 6 weken Cambridge mij kunnen verdiepen in mijn nieuwe levensstijl, met het motto: ‘Eten mag gerust lekker zijn, als het maar goed voor je is.’ Fonny bedankt!