Moge het beste van dit jaar het slechtste worden van volgend jaar

Aan het einde van 2016 blik ik terug op een mooi jaar.

Een jaar met leuke cliënten, mooie uitdagingen een bijzondere momenten. Ik denk met een warm hart terug aan een mooie reis door Engeland én de finale met de finalisten van Cambridge Weight Plan 2016.

Onwards heeft veel gebracht. In mij en bij mijn cliënten. Ik kon volop werken met voeding, mijn grote liefde. We kregen inzage in wie je bent, wat je gevormd heeft en hoe we omgaan met dat wat speelt in ons leven. Ik zag hoe mijn cliënten geraakt werden en groeiden. Het bleek een mooie workshop met elke week een pakkend thema. Ook in 2017 ga ik Onwards! Misschien wel met jou….

Veel van mijn cliënten hebben een gezond gewicht behaald én de balans in hun leven terug gevonden. Ik ben dankbaar en verheug me enorm op 2017!

Liefs Fonny