Miranda heeft de top gehaald en heeft haar grenzen verlegt…

Ik kan nu over mijn eigen grenzen gaan…

Ik zal me eerst eventjes voorstellen!
Mijn naam is Miranda Monincx. Moeder van een tweeling (jongen en een meisje) van bijna 14 jaar. En ik ben getrouwd. Heel mijn leven al bezig met diëten en lijnen. Was ik weer afgevallen en dan kwam ik weer dubbel en dwars aan.
Tot dat ik bij Fonny terecht kwam. Wat een ontzettend goede begeleidster. Ze is een hele warme vrouw en lekker recht door zee. Ik had al eerder Cambridge gedaan maar door mijn gebroken enkel viel ik helaas weer helemaal terug in het oude patroon. Tot oktober vorig jaar, ik was het zo zat. Ik ging als een hijgende hond de trap op. Een conditie was om te huilen.
 
Daarom Fonny benadert en mijn doelstellingen met haar besproken. Ik wil fit zijn. We gaan namelijk wandelen in Noorwegen. Ik wil de toppen van de bergen gaan halen.
Daar was Fonny helemaal voor! Dat gaan we samen regelen.
Vanaf januari is het Stappenplan er, daar ben ik enorm enthousiast over. Nadat de tijd vorderde ging alles steeds makkelijker. Het sporten ging steeds makkelijker. Fonny en ik hebben in deze tijd een ontzettende sterke band opgebouwd. Want natuurlijk gaat het met ups en downs, en elke keer wist Fonny me weer op het goeie pad te zetten! Blijf kijken naar je doelen zei Fonny dan!
En mijn doel was fitter worden en op de vakantie in Noorwegen in de bergen kunnen wandelen!
 
Nou dat is me zeker gelukt samen met Fonny .