“Stel, je kunt nu uit de tijd stappen en een jaar lang doen wat je wilt. Je kunt zijn wie je maar wilt en doen wat je wilt. Je beschikt over al het benodigde geld en alle bronnen die je nodig hebt…Wat zou je dan écht willen en doen?”

Passie is onze drijfveer, doen waar je van houdt geeft zoveel blijheid en meer flow in je leven.

Tijdens deze Lichter Leven dag lichten we een tipje van de sluier op van het complete Lichter Leven programma dat ik verzorg voor mijn cliënten.

Ik neem je mee naar ontspanning, het ervaren van meer houden van jezelf, naar de wereld van gezonde voeding én naar het ervaren hoe jouw mooiste leven er uit ziet.

Alles wat jij uitzendt resoneert met gelijksoortige woorden, gedachten en emoties in je omgeving. En dat trek je dan naar je toe. Je huidige situatie is de som van al je gedachten, woorden en emoties. Want dat heb je naar je toe getrokken, bewust maar meestal onbewust.

Hoe zou je het vinden om hier bewust mee om te gaan en een stap te maken naar jouw passie en dat wat je écht graag zou willen in je leven?

 

 

 

De aanwezigheid van passie in jezelf is het grootste cadeau die je kunt ontvangen.

Behandel het als een wonder.

Wayne Dyer

 

Deze dag beleven we op de mooie locatie in Waarland.

Koffie, Thee en een fijne vegetarische lunch zijn inbegrepen. Yoga matten en meditatie kussens zijn aanwezig.

Aan jezelf werken vraagt energie waardoor je lichaam iets afkoelt. Neem zelf een dekentje of omslagdoek mee. Neem een boekje en een pen mee om te kunnen journalen.

Jouw investering voor deze dag is 97,00 euro.

Wil je meer weten of wil je je direct inschrijven? Informatie of inschrijven

Tot dan!