Een inspirerend verhaal.

Het laatste zetje in een andere richting en de juiste motivatie hebben om je leven te veranderen. Dit waren voor mij de ingrediënten om het roer om te gooien. Ik heb het geluk gehad dat ik nooit eerder moesten diëten. Na mijn zwangerschap kreeg ik het zelf niet meer voor elkaar om weer te zijn wie ik was. Je komt er helaas niet door alleen maar flink te balen hoe je eruit ziet en als geen energie in je lijf hebt om iets te ondernemen, hoe kom je er dan wel…

Het inspirerende verhaal.

Inmiddels had ik een nieuwe baan waar je natuurlijk nieuwe mensen ontmoet. Daar kwam ik een lieve dame tegen die Cambridge Weight Plan met succes had afgerond. Zij ziet er fantastisch uit! Zij heeft mij in alle eerlijkheid verteld wat het was, zonder de illusie dat het eenvoudig is om te doen, maar dat je wel leert om anders met eten om te gaan en je lichaam leert kennen. Daarbij dat ze de begeleiding heeft van, zoals ik nu inmiddels ook weet, de enthousiaste en passievolle Fonny Freek!

Het laatste zetje.

Ik heb er een tijd goed over nagedacht, mijn collega 100 vragen gesteld erover en toen heel bewust een afspraak gemaakt met Fonny die mij snel en met open armen heeft ontvangen.

De juiste motivatie.

Ik was te zwaar, energieloos en niet meer aan het sporten. Als verse moeder eigenlijk alles wat je niet wil. Met Cambridge heb ik mezelf gereset en ben ik volop aan het leren mijn levenstijl aan te passen. Ik ben zelfs aan het trainen om over een paar maanden mee te doen aan een obstacle run van zeven Lichter en vol energie!! Dit heb ik al bereikt in nog geen twee maanden. Ik ben nog ietsje verwijdert van m’n doel. Ik heb er vol vertrouwen in dat dat gaat lukken.

Hoe je ook beslist het roer om te gooien, als je echt wil en de juiste mensen om je heen hebt kom je er wel! Ik wens het iedereen toe om zich via welke weg dan ook zo te voelen als ik! Ga ervoor!

Lieve groetjes Sjeel