Koken met Bezieling is geboren

Ze is geboren, mijn zielenkind  Koken met Bezieling
Ik kan het wel van de daken roepen.
Ze is prachtig.

 

Het was fantastisch om haar te mogen delen met de eerste groep koks.

 

Een keuken brigade uit een leuk restaurant hier uit de omgeving.

 

Alles wat ik tot nu toe heb mogen leren in mijn leven, al mijn eigen processen, innerlijke reizen en ont-dekkingen kwam samen en tot uiting aan een lange tafel, midden in mijn nieuwe kookstudio in Waarland waar ik mijn “thuis” gevonden heb en mijn vuur brandt.

 

De dag was puur, kleurrijk, voedend en bezield.

 

We hebben gesmuld van alle kennis over de unieke eigenschappen en het helende vermogen van voeding.

 

Er was voor het keukenteam even geen productie, niet rennen, vliegen en meters maken. Geen race tegen de klok en niet in charge zijn.
Maar waarnemen met alle zintuigen.

 

Er was stilte en lekker lachen, bewust zijn, mooie verhalen, verbazing en ontroering. En het was ook een klein beetje confronterend.

 

En jeetje wat hebben we genoten van het koken en het eten met elkaar.

 

Mooi om te zien wat vertragen, aandacht, het doorvoelen van wat je lijf nodig heeft en het toevoegen van een extra schepje Liefde doet.

 

Een vernieuwd keukenteam werd geboren.

 

Dankbaarheid tot in het puntje van mijn tenen dat ik dit mag doen!

 

Het smaakt naar meer.
Kook je mee?

 

Voor meer info, data of meteen je plek reserveren klik hier

 

Liefs, Fonny

Koken met Bezieling

Soul Made – Cooked with Love