Kersje op de feesttaart

Cambridge Weight Plan Benelux bestaat 20 jaar

Cambridge Weight Plan Benelux bestaat 20 jaar, maar dat niet alleen, ruim 5 jaar geleden koos ik voor mezelf en besloot consulente te worden. Mijn meisjesdroom was altijd al het hebben van een eigen bedrijf. Een plek waar ik het mooi kon maken voor mensen. En dat is Balance4ever geworden. Het is een van de mooiste besluiten geweest in mijn leven.

Ik ben dankbaar en wil dat gevoel nog eens delen. Balance4ever is door mijn ervaring, door mijn eigen vallen en weer opstaan, vanuit mijn hart en ziel gegroeid naar wat het nu is. Iedereen weet dat voeding mijn grote liefde is. We hebben het niet over “de zakjes” maar ik begeleid mensen vanuit de beste intentie naar hun balans.

Cambridge Weight Plan en het nieuwe Stappenplan geven  mij de ruimte die ik nodig heb om echt maatwerk te leveren. Bij de één is resetten noodzakelijk. Bij de ander is voeding belangrijk.

Het is bijzonder dat mijn werk eigenlijk niet echt over afvallen gaat. Het gaat om de mens  die onder de kilo’s verborgen zit. Het gaat om de weg die we samen mogen bewandelen naar het moment dat iemand zichzelf weer herkent. Dat maakt mijn werk en het hebben van mijn eigen bedrijf echt tot iets moois.

Als klein kersje op de feesttaart wil ik deze mooie keukenweegschaal graag weggeven. Als jij deze weegschaal ook op jouw aanrecht wil hebben staan, like dan mijn Facebook pagina en vertel waarom jij ‘m verdient. Vrijdag 28 april maak ik bekend wie de weegschaal in ontvangst mag nemen.
Facebook Balance4ever

Knipsel