Je kent ze vast wel, die goed bedoelde adviezen. Waarom ga jij op dieet?

Je ziet er zo toch ook goed uit!

Doe eens gezellig joh en neem ook wat. Zo dik ben jij toch helemaal niet…  Niet afvallen hoor, dat komt er straks allemaal weer aan! En deze dan: je slaat er wel een beetje in door, hoor….

Afvallen is een veelbesproken onderwerp. Zeker na een vakantieperiode. Het was misschien wel heel fijn die zomer weken even niets, even genieten van de zon en elkaar en even niet bezig zijn met je gewicht.

Maar het gewone leven dient zich weer aan. Terug in je normale doen. En terug op die weegschaal. Oei, spannend, valt het mee? Misschien ben je toch ietsje aangekomen.

Tijd om weer even pas op de plaats te doen. Tijd om weer richting te geven aan je lichaam. Tijd om weer gezond en bewust te zijn.

 

En het is toch helemaal niet erg om even “hulp te zoeken” voor dat kleine zetje in de goede richting?

Gewoon even tijdelijk om weer in balans te komen. Maar wat doe je na dit zetje? Ik leer mijn cliënten dat als je blijft doen wat je altijd deed, hetzelfde je weer gaat overkomen. In dit geval is dat een gewicht uit balans. Vind je het moeilijk om te overzien waar je een verandering kunt aanbrengen in je eetpatroon, en vind je dit een moeilijk onderdeel van je levensstijl?

Het Cambridge Weight Plan Stappenplan is er voor gemaakt dat je tijdens dit proces opnieuw leert kijken naar voeding, betere keuzes leert maken en evengoed lekker en verantwoord kunt blijven eten.

 

Zo blijf je in balans, ook na die paar kilo’s te zijn afgevallen. En dat is echt een heerlijk gevoel!

Interesse? Maak gerust een afspraak. Ik help je graag!

Ja, ik ik wil ook een zetje in de goede richting.