Kelly kreeg haar zelfvertrouwen weer terug

Die schurende benen hebben mij dat laatste duwtje gegeven om er wat aan te gaan doen.

Een jaar na de komst van ons 2e kindje was de maat vol. Ik ging een fijne zomer wandeling maken met mijn 2 dochters maar kwam thuis met schurende benen… Help! dit is de druppel dacht ik bij mijzelf. Dit kon niet meer. Die schurende benen hebben mij dat laatste duwtje gegeven om er wat aan te gaan doen.

Door een heel positief ervaring van mijn buurvrouw over Cambridge hebben mijn man (ja die wilde ook graag meedoen) en ik een afspraak gemaakt bij Fonny. 29 juni stapte we samen binnen, en gingen we weg met tassen vol info en producten.

De volgende dag wilden we gelijk gaan beginnen.

Een beetje onwennig gingen we de eerste week in van ons 800 programma, bewust hiervoor gekozen omdat wij ook nog 2 kinderen thuis hebben waarvoor we het eten zoveel mogelijk “normaal” wilden houden. Maar ja wat eet je nou in de avond? De eerste week “het boekje” gevolgd die we van Fonny meekregen.
Na de eerste week weer wegen bij Fonny, yes! Dat gaf even een kick! Ik kan dit dacht ik bij mijzelf.

Ik ben het internet op gedoken voor variatie in het avond eten, variatie op de recepten uit het boekje. Ik ben me gaan verdiepen in gezond maar ook lekker eten! Ik wilde gezond afslanken en een gezonde en lekkere eetstijl ontdekken, niet alleen voor mijzelf maar ook voor ons gezin. Nog geen enkele avond hebben mijn man en ik elkaar aangekeken met de vraag, wat zullen we nou weer eten?? Nee in plaatst daarvan moesten we soms echt kiezen tussen al de lekkere recepten die ik had verzameld.
We gingen uit eten, in het begin van ons afslank avontuur was dat moeilijk, dat duiveltje op onze schouder koos dan toch voor het ongezonde. Dat zijn dingen die we moesten leren. Inmiddels weten we niet beter en kiezen we voor magere producten. En zo wordt uit eten ook weer een nieuwe lekkere ervaring.

Onze levensstijl is veranderd.

We eten anders dan dat we voorheen deden. Tot af en toe teleurstelling bij onze dochter van 4, want ja maaaammmmm wanneer gaan we nou eens patatjes eten? Och meis mama maakt vanavond wel zoete aardappel patat uit de airfryer. Kind weer blij en mama blij want het zijn gezonde patatjes 😉
Ik voel mijzelf weer een vrouw, ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug, en ik mag er zijn!