Jullie maken mij werk tot iets heel bijzonders!

Dank Dank Dank

Dat je er bent
Dat je er was

Voor wat je deed
En wat je doet

Nieuw of bekend
Vroeger of pas

 

(Gewoon Jip)

 

Woensdag 1 augustus jl mocht ik de opening van mijn nieuwe praktijk vieren dat precies samenviel met mijn 7 jarig ondernemers jubileum.Wat ben ik dankbaar voor deze bijzondere dag. De dag dat ik dit samen met zo veel lieve cliënten, zakenrelaties en belangstellenden mocht delen. Mijn praktijk is uitgegroeid tot een mooie plek, niet alleen door heel hard werken, maar zeker ook door jullie!

Lieve cliënten, zakenrelaties en alle andere lieve schatten en mooie mensen die geholpen-, ondersteund- en geloofd hebben in mijn plannen en succes dank voor het vertrouwen. Jullie maken mij werk tot iets heel bijzonders!

Ik popel om de volgende 7 jaar in te gaan en er samen met jullie een mooie tijd van te maken. Een nieuwe periode met volop nieuwe groei.

Liefs Fonny.