Januari 2017….. U nadert de 80 stop ho ga iets doen!

Ik schok!

Dus meteen een afspraak gemaakt met Fonny.
Ik moest nog een paar dagen wachten, wat jammer was want als ik iets in mijn hoofd heb wil ik het gelijk. Maar nog ff lekker genoten van al het lekkers wat er te koop was en uiteindelijk op 31 januari mijn intakegesprek bij Fonny.

Wat een leuke coach is dit, gelijk een goed gevoel over!
Wat wil je doen Rianne was de eerste vraag van Fonny. Nou stap 1….
Dit is de tweede keer dat ik afslank maar de eerste keer bestond het Stappenplan nog niet, dus klaar met afvallen en meteen weer eten, ja dat ging niet helemaal goed natuurlijk. De eerste keer lustte ik echt alle smaken, nu was mijn dieet beperkt tot chocolade mint shake, peanut crunchreep en champignonsoep. Heerlijk!

Mijn gewicht ging weer omlaag. Nu ben ik super blij met mijn gewicht en zit onder mijn streefgewicht en heb mijn vakantie in Zuid Frankrijk ook met niet teveel schade overleefd. Ik draag de kleding die ik mooi vind. Ik ben happy!

Voorlopig blijf ik onder controle in stap 7 bij Fonny, dat is voor mij echt die stok achter de deur en het is ook altijd gezellig.
Dus wil je gewicht kwijt, ga naar Fonny. Ze begeleid je met liefde. En als ik het kan, kunnen jullie het ook. Knop om en gaan.

Groetjes van een bewuste Rianne.