Janneke geeft haar toekomst opnieuw vorm…..

Een nieuwe toekomst voor Janneke.

Via mijn tante hoorde ik van Cambridge Weight Plan en dat ik snel af kon vallen. Ik was er toen nog niet aan toe, ik was met teveel bezig. Moeder van 2 jonge kinderen, thuiswerken, huishouden. Maar doordat zij mij erover vertelde bleef het in mijn achterhoofd malen! Hoe lang wilde ik dit nou al! Ik maakte onbewust een aantal beslissingen en ineens was het zover, het was tijd om te knallen! Dingen veranderde in mijn leven en dit zou mij veranderen.

Ik leefde al heel gezond voor mijn twee zwangerschappen zonder koolhydraten en veel groente. Tijdens mijn zwangerschappen moest ik koolhydraten eten voor de ongeboren vruchtjes. Na iedere zwangerschap ruim een jaar borstvoeding gegeven en dat alles in 3,5 jaar tijd! Nu was het tijd voor mij! Maar ik had duidelijk een reset nodig, ik kon dit niet in mijn eentje. En toen was daar dus opeens het verhaal van mijn tante over Cambridge Weight Plan.

Nu zijn we 9 weken verder, en ik ben voorlopig nog niet klaar! Ik voel me goed, heel goed! Ik ben 15 kilo afgeslankt, en mijn doel is duidelijk voor ogen! Me goed voelen, gezond zijn, vrouwelijk en fijn in mijn lichaam. Ik merk dat ik doordat ik ben afgevallen weer zin heb in het leven en ik geniet iedere dag. Ik kan nu al beter met mijn jongens meekomen en dat is heel belangrijk als ze straks groter zijn! Ik heb meer energie en ben weer op de fiets naar mijn werk.
Mede dankzij Fonny (mijn Cambridge  coach) ben ik mijn verleden aan het loslaten, daardoor zijn mijn handen vrij om mijn toekomst opnieuw vorm te geven.
Groetjes, Janneke Lutgerink