Ja! Ik pas weer in een broek van 5 jaar geleden! Nog leuker, hij is zelfs te groot..

Ik pas weer in een broek van 5 jaar geleden!

Iedereen heeft een moment dat je een spiegel voor gehouden wordt, en dat je weet dat het genoeg is. Je moet afvallen en gezonder leven.

Voor mij kwam dat moment drie maanden geleden. Ik liep de sportschool uit, en mijn zusje was druk aan het vertellen over de leuke kleren die ze gekocht had. Ik was stinkend jaloers, want zelf kocht ik eigenlijk al een tijdje geen leuke kleren meer. Leuke kleren paste ik vaak niet, of ze zaten gewoon niet zoals ik hoopte.

Toen ik dat naar mijn zusje ventileerde stelde zij voor dat ik eens wat informatie over Cambridge moest opzoeken, omdat dat ook goed had gewerkt bij een buurvrouw van ons. Na aandringen heb ik toch informatie opgezocht, en mijn vriend (die ook te zwaar was en wel gezonder wilde leven) gevraagd wat hij van Cambridge vond. Het leek hem een zeer goed idee om dit dieet te doen, vooral omdat we het dan samen zouden doen. We hebben een afspraak met Fonny gemaakt en de enorme voorraad aan eten weg gedaan. Nu, bijna 3 maanden na die eerste afspraak ben ik bijna 20 kilo kwijt en is mijn vriend zelfs meer dan 30 kilo kwijt geraakt!

Ik pas eindelijk weer leuke kleren en om dat te vieren, ga ik dit weekend naar Antwerpen met mijn zusje. Eindelijk zal ik dan die leuke kleren passen en mee naar huis nemen! Dan is het alleen nog een kwestie van gezond eten volhouden, anders pas ik die kleding binnenkort ook niet meer. En dat ik natuurlijk niet de bedoeling.