Wat is dit toch een gaaf dieet, het lukt gewoon weer!

5 jaar geleden ging het roer om, ik had behoorlijk overgewicht.

Door een kennis kwam ik hij Cambridge Weight Plan terecht. Ik heb bij ons in de buurt een consulente gezocht en kwam toen bij Fonny Freek terecht.

Wat een geweldige vrouw is dit, we hadden gelijk een klik.

Ik ging er vol voor en het resultaat werd al heel snel zichtbaar. Ik had al veel diëten gedaan maar kwam vaak niet ver. Maar nu was dat anders.  Ik werd slanker en voelde me vol energie. En het kosten mij geen moeite om het vol te houden .

Na een tijdje had ik mijn doel bereikt. Wat was ik blij en trots dat ik dit gedaan had voelde me een compleet ander mens. Ik kon het ook daarna goed vast houden .

Tot dat ik ruim een jaar geleden een flinke burn-out kreeg. Toen ging het helemaal mis en kwam ik weer behoorlijk aan. Wat vond ik dat erg dat ik het zo ver had laten komen. Vond het vreselijk om in de spiegel te kijken en als ik langs een etalage liep en me zelf daar in zag dacht ik:  wat erg, zo wil ik niet zijn. Ik had ook veel last van maagzuur en stramme spieren. Veel ongemakken door overgewicht.

Toen ik begon op te knappen van mijn burn-out dacht ik: Dit wil ik niet, ik ga er weer voor, ik weet dat ik het kan.

Met een beetje schaamtegevoel  Fonny een berichtje gestuurd om een afspraak te maken voor na de zomer vakantie. Zo gezegd zo gedaan. Fonny ontving mij weer met open armen en we gingen er weer voor.

Wat is dit toch een gaaf dieet, ik word hier zo blij van en het lukt gewoon weer!

Ik voel me weer super lekker,  kan bijna al mijn oude kleding weer aan wat geeft dat een goed gevoel zeg. Nog  even en dan ben ik klaar. En kan ik weer goed voor de dag komen met de kerst .

Ik kan jullie dit allemaal aanraden. Ga er voor.

Fonny,  onwijs bedankt voor je steun, je bent een top consulente!

 

Angelique Versteeg