Is het saai?

Is diëten saai?

Zo af en toe ontvang ik vragen over de zin en onzin van diëten, van werken aan een gezonde manier van leven. Interessant vragen, ik deel er graag een paar met je.

Diëten is saai

Aan een gezonde leefstijl werken met Cambridge Weight Plan is eenvoudig. Het Stappenplan leert je gaandeweg je weg te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan. Het assortiment van Cambridge Weight Plan is zeer uitgebreid. Zo zijn er bijvoorbeeld shakes , smoothies, soepen, repen, een stevige porrigde en warme kant en klare maaltijden. Hoeveel maaltijdvervangers jij gebruikt hangt af van de stap waarvoor we samen kiezen, We houden rekening met jouw leeftijl (halal, vegetarisch of veganistisch) en eventuele allergieën.

Lekkere seizoenproducten maken dat er nog meer variatie is. Zo hebben we voor de zomermaanden de Limed Edition Komkommer & Munt drankmix. Fris en zwoel van smaak en het maakt waterdrinken extra makkelijk.

Voeding is een belangrijke basis voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we dit toe en worden de hoeveelheden wat groter.

Ik ben saai

Natuurlijk vraag jouw besluit om te werken aan jouw leefstijl commitment. Half-Half werkt niet. Hierdoor kom je voor keuzes te staan. Even geen alcohol bijvoorbeeld. Dat lijkt saai, maar jouw spiegelbeeld verteld jou na een paar weken iets heel anders. Iets dat allesbehalve saai is. Jouw nieuwe jij, in optima forma.

Moet ik calorieën tellen?

Calorieën zijn slecht een aanduiding van energie. Dat is lang niet het hele verhaal. Welke voeding bevat goede calorieën en welke niet?  Ik neem je graag mee in de wereld van voeding en leer je wat wél en niet bij jou past. Het Stappenplan van Cambridge Weight Plan is daar perfect op afgestemd. Het is flexibel en helpt jou op een simpele wijze naar jouw nieuwe leefstijl. Maatwerk dus. Geen calorieën tellen, maar bewust worden van keuzes en voeding.

In het Stappenplan leer je gaandeweg je weg te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan. Ik help je jouw leven permanent te veranderen, gezonde manieren om je eten te bereiden en nog veel meer.

Met mijn hulp, adviezen en coaching wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden,

Het werkt niet

Zoals met alles in het leven geldt ook hier dat het werkt, ook op langer termijn, als je je er volledig aan overgeeft. Je bereikt niet alleen een kleding maat kleiner.  Het geeft je kracht, meer vertrouwen en inzicht, zodat je uiteindelijk zelf weet wat de volgende stappen zijn in de richting van een duurzaam leven. Een leven, waarin je zelf de handen weer aan het stuur hebt.

Het is duur

Werken aan een gezonde leefstijl met Cambridge Weight Plan kan al vanaf 5,30 euro per dag en de begeleiding is gratis. Je volgt Het Stappenplan en gebruikt de maaltijdvervangers die passen bij jouw stap. Het is dan een bewuste keuze alle overbodige snacks, snoep en alcohol te laten staan. Als je eerlijk kijkt naar de uitgaves die je daarmee niet meer tussendoor doet, komt het besef dat Cambridge Weight Plan voor de meeste mensen echt haalbaar is.

Wat is dat Cambridge eigenlijk?

Cambridge Weight Plan is een geweldig Stappenplan dat bestaat uit gezonde reguliere voeding met daarbij voedzame- en volwaardige maaltijdvervangers. Het is een verantwoord en effectief plan dat voor iedereen mogelijkheden biedt. Een essentieel onderdeel is mijn begeleiding. Dat is ook de reden dat de naam van Cambridge Weight Plan gaat veranderen in Hét 1 op 1 dieet – Cambridge Weight Plan.

Met veel passie helpt Balance4ever jou te werken aan een gezond gewicht. Ik help valkuilen in het huidige leefpatroon naar boven te halen en bied je emotionele, mentale en fysieke handvatten.

Cambridge Weight Plan is allesbehalve saai! Jouw nieuwe leefstijl en een mooi spiegelbeeld zijn juist geweldig!

 

Maak een afspraak, dan gaan we samen kijken wat ik voor je kan doen.