Healing Self Rejection

Iedereen is zo nu en dan wel eens kritisch over zijn of haar lijf. Maar wat nou als deze kritiek er continue is en als een ‘blok aan je been’ overal mee naartoe gaat.

Dat je iedere seconde onzeker bent over jouw lijf of een bepaald deel ervan. En dit jouw gedrag direct beïnvloed net als je relaties met anderen.

Daarom organiseren wij een helende dag voor mannen en vrouwen die zichzelf willen bevrijden van een diepe laag zelf afwijzing op het fysieke lichaam.

Deze “Healing Day – In love with…. Your Body” staat in het teken van heling op afwijzing van het fysieke lichaam. En de vicieuze cirkel waar velen van ons zich in bevinden. Deze dag is voor jou wanneer je ervaart dat deze afwijzing van je lijf onzekerheid met zich meebrengt. En dat de onzekerheid van directe invloed is op je relaties. En op de verbinding met je lijf door de kritische blik en gedachten.

 

Fonny en Daisy ervaren dat wanneer je zachter bent voor jezelf en je jouw lichaam meer kan accepteren er direct meer verbinding ontstaat. Verbinding met anderen, je lijf en diepere lagen in jezelf. Dit maakt dat je steeds beter gaat voelen. Voelen wat je wel en niet wil, voelen met wie je wel of geen intiem contact wil, voelen wat je nodig hebt in elk moment.

Wanneer je lagen van afwijzing heelt dan geeft dit ruimte. Ruimte voor energie die vrij kan stromen door jou heen. Hierdoor ervaar je meer zelfvertrouwen, zachtheid en genot.

 

Wij willen je deze dag graag laten ervaren, door middel van verschillende oefeningen, hoe het is om los te laten. Het los laten van emoties, gedachten en overtuigingen, saboterende delen en blokkades die jou ervan weerhouden om van je lijf te houden.

Je komt meer in verbinding met je lichaam en met jouw diepste verlangens.

Wat je kan verwachten deze dag is:

  •  healing ademsessie
  •  voelen en waarnemen van jouw innerlijke wereld
  • healing in verbinding met je lichaam
  • transformatie werk

Allemaal momenten van voelen, ervaren en helen.

In groepsverband kan dit spannend zijn alleen belangrijker is dat het echt ondersteunend en versterkend werkt zo’n groepsproces. De energie en kracht van de groep draagt je deze dag.

 

Wij, Fonny en Daisy, zijn opgeleid als Transformatie Coach bij de Bridgeman Academy. Hebben allebei Mystery School gevolgd van Altazar Rossiter. En de Into me I See training van Rianne Manten. En hebben de opleiding gevolgd bij Maarten Oversier in regressie en reïncarnatie therapie.

Beiden delen wij onze ervaring hoe afwijzing van ons fysieke lichaam als een rood draad door ons leven ging. En hoe wij na jaren van commitment aan onze eigen heling een transformatie zijn doorgegaan. Van zelf afwijzing naar zelfacceptatie en nog mooier liefde voor ons eigen lichaam.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zaterdag 21 januari 2023

Locatie: Heart House, Bussum

Tijd: van 9.30u – 17.00u

Prijs: 122 euro, inclusief lunch, snacks, thee en water

 

Aanmelden kan hier

 

Waarom zou je deelnemen?

Het zou zo kunnen zijn dat je erg onzeker bent over jouw lichaam of delen ervan. Dat je uit verbinding bent met je lijf en dit direct van invloed is op jouw gedrag en de relaties met anderen. Ook zou het kunnen zijn dat je zoekt naar bevestiging en erkenning van anderen. Hierdoor kunnen boosheid, teleurstelling, verdriet, irritatie, frustratie of ongeduld de boventoon voeren.

 

Wat je het liefst wil is?

Het liefst wil je jouw lichaam accepteren zoals het is en zelf afwijzing, saboterende gedachten en overtuigingen en onzekerheid loslaten. Je wilt liefdevoller zijn voor jezelf en anderen. Zodat je vanuit openheid in verbinding kunt blijven met jezelf en met de ander.

 

Wat het je oplevert?

Je zal gaan merken dat je je rustiger voelt van binnen. Vrij van opgekropte en onderdrukte emoties. Je meer zelfvertrouwen hebt in het contact met anderen.

Je krijgt inzicht in wat er in jouw systeem gebeurt in bepaalde situaties. Schat jezelf meer op waarde en geeft liefdevol je grenzen aan.

 

We hopen je te mogen ontmoeten op deze prachtige dag.

 

Liefs, Fonny en Daisy