Ik kan niet anders dan zeggen: Ga er gewoon voor!

Het is even een knop die om moet en gewoon doen!

Eigenlijk had ik het besluit al veel eerder genomen om met mezelf aan de slag te gaan. Hoe spannend ik het ook vond, ik had een afspraak staan met Fonny. Helaas heb ik deze door familieomstandigheden moeten annuleren. Een heftige periode in de privésfeer volgde, maar in mijn achterhoofd bleef de geannuleerde afspraak hangen. Toen het eenmaal weer wat rustiger werd, heb ik gelijk de stap opnieuw genomen. Net zoals de 1e keer werd mijn mail hartelijk beantwoord en hadden we snel een afspraak staan.

 

Met twijfel en spanning ging ik naar mijn eerste afspraak toe.

Een oriënterend gesprek om te kijken of dit wat voor mij zou zijn. Helaas was ik in de loop van de jaren flink aangekomen. Op een gegeven moment woog ik 106, waar ik echt ziek van was. Dit had ik zelf al terug weten te brengen naar 102, maar het ging zo moeizaam en lastig… En het gevoel dat je nog zo’n lange weg te gaan hebt werkte voor mij erg demotiverend.

 

Ik kon gewoon de mooiste jurk kiezen zonder op de maat en pasvorm te letten.

Maar wat een verademing om onder begeleiding van Fonny deze grote stap te nemen! Altijd goed advies, altijd even je hart kunnen luchten en altijd eerlijk antwoord. Ik heb de nodige twijfels bij dit dieet gehad omdat je toch veel “horrorverhalen” op internet leest. Maar met goeie uitleg en een strenge controle wordt alles op een verantwoorde manier aangepakt. Tegen alle verwachtingen in ben ik in iets meer dan 3 maanden 25 kilo kwijt en is mijn goal om met kerst in een prachtig jurkje te verschijnen bereikt! Ik kon gewoon de mooiste jurk kiezen zonder op de maat en pasvorm te letten. Ik voel me beter, fitter, sexyer en krijg zo veel leuke complimenten en reacties!

 

Is het een ingrijpend dieet?

Ja, zeker! Is het te doen? Dat 100% zeker! Als je wilt dan kun je het echt. De producten vond ik echt heerlijk moet ik zeggen en vooral met de leuke recepten en tips vanuit Fonny en Cambridge. De duidelijkheid van dit dieet werkte voor mij juist als een verademing. Geen calorieën tellen, geen afwegen, gewoon heel duidelijk de producten nemen en dat is het. Het is even een knop die om moet en gewoon doen!

Dus ik kan niet anders dan zeggen: Ga er gewoon voor! Probeer het, daag jezelf uit en wordt een nieuwe jij die weer helemaal blij is met zichzelf. Net als ik 🙂