Ik heb mijzelf weer terug gevonden.

Mijn kinderen zeggen “mam we zijn blij dat je eindelijk weer jezelf ben”.

Hoi Fonny, Ik wilde je bedanken voor je positieve steun die je mij heb geboden vanaf dat ik begonnen ben met afvallen.

Het heeft mij heel erg veel gebracht.

Op 5 maart heb ik mij opgegeven bij jou om te beginnen met afvallen, ik woog toen 91,4 kilo.Ik was ruim 20 kilo aangekomen na het stoppen met roken op 18 maart 2013. Op 18 maart 2015 (toeval??) ben ik uiteindelijk ook daadwerkelijk begonnen met het 500 calorieën dieet. Op dat moment woog ik (na een lang weekend in de Ardennen…) 92,4 op mijn eigen weegschaal (die dus zoals je weet overeenkomt met jouwe). Nu zijn we 3 maanden later (6 juni) en ben ik zo goed als 20 kilo lichter. Ik heb mijn oude gewicht, wat ik al sinds mijn 12e weeg weer terug (ja, ik ben altijd wel fors geweest:-)…)

Het heeft mij op sommige momenten heel veel moeite gekost.

Maar doordat ik mijzelf zag en voelde veranderen kon ik het ook volhouden. Nu ben ik weer vrolijk , ik heb weer energie, Ik heb weer volop zelfvertrouwen (dit was ik echt kwijt door mijn overgewicht), ik kan eindelijk weer paar maten minder aan 🙂

Mijn kinderen zeggen “mam we zijn blij dat je eindelijk weer jezelf bent en dat je weer kan lachen en vrolijk zijn, weer lekker gek doet en weer gek danst” hihihi”…….. de complimenten van anderen doen natuurlijk ook heel goed hoor 🙂

Ik heb nu al diverse mensen aangeraden om Cambridge te gebruiken als ze op dieet willen. De maaltijden zijn gevarieerd van diverse smaken shakes, soepen, repen tot ‘pap , smaakvol en het vult ook zonder dat je nog steeds een hongergevoel hebt. Door de limonade die je aan het water kan toevoegen heb ik tussen de 2.5 en 3 liter water per dag kunnen drinken, anders was dat mij echt niet gelukt….

Ik heb mijzelf weer terug gevonden !!!

Wat een heerlijk gevoel is dat. En onze hond, die moet er aan geloven. We lopen weer flinke rondjes samen. Dus nogmaals dank je wel Fonny en ik blijf mijn best doen om op gewicht te blijven en misschien nog wat extra kwijt te raken….

Groetjes van een blije herboren Inge.