Ik ga nooit meer terug naar november van vorig jaar….

Hoi Fonny,

Ik wil je bedanken voor de hulp die mij hebt gegeven om een nieuwe leven te krijgen. Ik weet het nog als de dag van gister dat ik met Wim mee ging naar zijn weegmoment. Het was de start voor mijn strijd tegen de kilo’s. Deze tijd was mooi voor mij en ook zeker voor jouw. Het is raar om jezelf zo zien te veranderen, fysiek maar ook mentaal. Dit alleen door het verliezen van vele kilo’s. Vele volgende mij door mijn stukje en dit is voor mij zeer inspirerend geweest. Met als kers op de taart, mee doen met de competitie Cambridge afvaller van het jaar.

Ik weet dat de strijd van in balans blijven, bij mij altijd aan de orde zal zijn. Gelukkig heb ik ook al geleerd, hoe je in balans kunt blijven door normaal te eten en te sporten. Deze weg gaan ik nu vervolgen. Ik sport weer en ben bewust geworden.  Een ding is zeker:  ik ga nooit meer terug naar de november van vorig jaar en de 103,8 kg.

Nogmaals dank voor je grote steun. Tot ziens, maar eigenlijk ook weer niet vanwege de kilo’s

Bas.