Hier is ze dan, mijn vernieuwde website…..

Op mijn nieuwe website vind je mij helemaal terug met dat wat ik het liefste doe

In de afgelopen weken heb ik samen met Janneke van Zicht Ontwerp nagedacht over hoe mijn website weer meer van mij kon worden. Want niet alleen mijn bedrijf Balance4ever is in ontwikkeling, ook ik ontwikkel, verander, leer en groei.

Op mijn nieuwe website vind je mij helemaal terug met dat wat ik het liefste doe. Passie voor voeding en liefde voor mijn vak. In de kleuren waar ik zo van hou. Helemaal Balance4ever.

Janneke is een bijzonder mens. Ze tovert moeiteloos mijn wensen en ideeën om in beeld. Een half woord is genoeg. Het voelde als een reisje dat we samen maakte. We mailden, appte, belden elkaar en we dronken veel cappuccino’s samen. Zo werd ons fijne en gezellige reisje binnen een hele korte tijd een prachtige website. Als ik er naar kijk, straal ik. Dit ben ik! Het voelt als een nieuw begin. En dat is ook best spannend.

Ik ben dankbaar voor de ontwikkeling en groei in mij en mijn bedrijf. Ik ben dankbaar voor de mooie mensen die ik mag ontmoeten. Janneke, in het bijzonder dank ik jou voor onze fijne samenwerking. Jij bent in staat geweest mijn passie en ideeën om te zetten in een prachtig resultaat!

Hier is ze dan, mijn vernieuwde website…..