Het StappenPlan, een vernieuwd en verbeterd programma!

Het StappenPlan

Eindelijk! Nu mag het worden verteld! Met ingang van vandaag heeft Cambridge Weight Plan een vernieuwd en verbeterd programma: Het Stappen plan. Dit Stappenplan is een flexibel en geheel op jouw individuele wensen en omstandigheden af te stemmen afslank- en gewichtsbeheersingsprogramma.
Het Stappenplan is nieuw in Nederland en gebaseerd op reeds in Engeland behaalde successen.

Samen met mij bepaal je in welke Stap je begint.

Stappen we in bij stap 1 (het vertrouwde 500 programma) of stappen we in bij een volgende stap? Wat past er op dit moment het beste bij jou? We mixen en matchen: gezonde voeding komt al vrij snel aan bod en samen met de Cambridge producten kun je heerlijke, gevarieerde dagmenu’s samenstellen. Zo leer je sneller verantwoorde keuzes te maken en goed voor jezelf te zorgen met voeding. Stap 7 bestaat uit een heel mooi en compleet nazorgprogramma waarbij ik je 18 weken zal begeleiden om zo langdurig en succesvol op gewicht te kunnen blijven.

Een intakegesprek maakt altijd deel uit van het programma waarbij motivatie, medische achtergrond en jouw persoonlijke verhaal heel belangrijk zijn.

Naast het Stappenplan biedt Cambridge Weight Plan nu ook een uitgebreider productgamma met verschillende smaken. De smaak is nog beter en de zoetstoffen zijn vervangen. Naast de wetenschappelijke onderbouwing ben ik er enorm trots op dat Cambridge Weight Plan de eerste in Nederland is wiens producten (en daarmee dus ook het Stappenplan) volledig voldoen aan de nieuwe Europese wet- en regelgeving.

knipsel3 knipsel2

Op zaterdag 17 december jl. was er een kick-off voor al mijn (oud)cliënten in mijn praktijk. Een leuk en gezellig weerzien! Sommige cliënten namen geïnteresseerden mee. iedereen was erg nieuwsgierig. Er weden veel vragen gesteld en alle aanwezigen waren zo enthousiast.
We hebben geproefd, we hebben samen naar de mogelijkheden van Het Stappenplan gekeken (écht maatwerk), we hebben gelachen én we hebben weer afspraken gemaakt.

knipsel4 knipsel6

Wil jij ook meer weten over het programma en de nieuwe producten? Ik vertel je het graag!  Via het contactformulier kun je contact met me opnemen.

Ik verheug me er op!