Ik had geen overgewicht…

Ik heb geen overgewicht maar wilde een gezond eetpatroon.

Ik at juist weinig op een dag (twee appels, een bakje yoghurt met muesli en avondeten). Ondanks dat ik weinig at, begon mijn gewicht toe te nemen. Een signaal dat ik er iets niet klopte. Binnen mijn kennissenkring ken ik een aantal mensen die Cambridge hadden gevolgd en erg enthousiast waren. Dus ben ik gaan kijken op de site van Cambridge en kwam ik terecht bij Fonny. Na lang twijfelen heb ik contact opgenomen met Fonny voor een intakegesprek. Ik had meteen een klik met Fonny en voelde me volledig op mijn gemak. Fonny begreep mijn probleem. Zo, wat was ik opgelucht! Ik was aan het juiste adres.

Ik wilde twee kilo afvallen en daarna een ‘normaal’ eetpatroon opbouwen. In de eerste week waren de kilo’s er al af. Ik deed het 800 calorieën-dieet. De tweede week hoefden de shakes en soepjes niet meer. Maar dat ging me te snel. Stel je voor dat ik meteen weer in mijn oude eetpatroon terecht zou komen! Dat wilde ik niet. Dus de tweede week heb ik ook nog shakes gedronken en de rest van de dag volgens het nieuwe schema gegeten. Ik verbaasde me overigens wat ik allemaal moest eten. Wat ik in het verleden overdag at, moest ik nu ‘erbij’ eten. Maar het werkte!

Inmiddels ben ik vier maanden verder en ben nog elke dag blij dat ik bij Fonny naar binnen ben gestapt. Ik weet nu wat je MOET eten om je lekker en fit te voelen. Ik kan dit ook weer gebruiken bij de (op)voeding van mijn kinderen. Het allermooiste cadeau is dat mijn menstruatie is verbeterd. Elke maand was ik één of twee dagen uitgeschakeld. Heftige hoofdpijn en slikte heel veel medicijnen op een dag. En dan nog was het bijna niet te doen. Nu slik ik (bijna) geen medicijnen meer. Echt super!

 

Fonny, heel erg bedankt voor je begeleiding en enthousiasme!

 

Groetjes Danielle.