Feestelijke opening Balance4ever Next Level

2018 is een bijzonder jaar

Dit jaar ben ik 7 jaar zelfstandig ondernemer en consulente van Cambridge Weight Plan. Om precies te zijn op 1 augustus 2018. En ik kan oprecht zeggen: Ik heb het mooiste beroep van de wereld en werk met hart en ziel!

Er staat deze week een prachtig stuk over mijn bedrijf in de krant. Met gepaste trots kijk ik ernaar, maar het gevoel van dankbaarheid overheerst.

 

Feestelijke opening

De tijd is rijp voor de volgende stap. Een grote stap waarbij een lang gekoesterde wens in vervulling is gegaan. Balance4ever gaat verhuizen naar een prachtige, sfeervolle, professionele locatie in Heerhugowaard.

Het is een plek waar meer ruimte is voor groei én voor bijvoorbeeld gave workshops. Meer ruimte om nieuwe leuke dingen voor jou en mét jou te creëren. En een plek waar voor mij meer verbinding is met andere ondernemers.

Op 1 augustus a.s. is er een feestelijke opening op mijn nieuwe plek, Het ZakenStation, Stationsplein 99 ( t.o. het Hoogheemraadschap) Unit 246.

We maken er een feestelijke opening van. Alle cliënten, oud en nieuw zijn van harte welkom tussen 16.00 – 20.00 uur om dit blije moment samen met mij te vieren.

Mag ik je 1 augustus as ontmoeten? Ik kijk naar je uit!