Ik heb weer een gezond lijf!

Esther heeft weer een gezond lijf!

Ik ben Esther 37 jaar al 14 jaar gelukkig getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen. Ik zing graag voor mensen en hou van het leven.

Na de geboorte van mijn jongste (augustus 2011) besloot ik om af te vallen.

Als ik eenmaal een keus gemaakt heb dan ga ik ervoor en ik ben 6 a 8 weken gaan lijnen met een product waarbij je met shakes (1 smaak per pot)  je drie maaltijden vervangt. Als ik in de spiegel keek zag ik dat ik zwaar was. Niet alleen te wijten aan mijn zwangerschappen maar vooral door mijn eetgedrag. Ik moet eerlijk vertellen dat ik wel blij was met wie ik was/ben en hoe ik erbij liep.  Ik kleedde me leuk, zag er verzorgd uit ik voelde me niet lelijk of dik maar was te zwaar. Maar ik was er nog niet aan toe om af te vallen, en op de weegschaal staan durfde ik overigens ook niet meer.

In Mei van dit jaar zei ik tegen mijzelf dat ik er weer voor zou gaan maar niet zonder hulp.

Ik had gehoord van een kennis over Cambridge en ik heb gezocht naar iemand in mijn woonplaats en ik vond Fonny en heb direct een afspraak gemaakt. Ik wilde afvallen en dat het er af zou blijven, mijn eetpatroon/gewoontes doorbreken en na het afvallen een gezond ritme oppakken.

Toen ik mij liet wegen was ik 11 kilo aangekomen van wat er eerst afwas. Nog schokkender was het vetpercentage rondom mijn organen wat 9 was!!!! Ik gaf aan aan Fonny dat ik min. 10 kilo kwijt wilde.

Mijn knop ging weer om en heb echt moeiteloos het Cambridge dieet gevolgd.

Elke week een peptalk van Fonny, en ik mocht haar contacten als er wat was of ik vragen had. De tussenweek was geweldig, heerlijke eten met een lage calorie maaltijd. (ook mijn gezin waarvan 1 kindje met een ernstige pinda/noten allergie aten mee!!) de recepten gebruik ik nog, en ik voelde me alleen maar fitter worden. Ik ben zo’n 16 kilo afgevallen!!!!!!

Waarom voor mij Cambridge?

Ik denk dat elke manier om af te vallen begint met je eigen keuze. Een verandering in je denken en het erkennen van je probleem. Ik had hulp nodig om uit een slecht eetpatroon te breken door echt gezond af te vallen. Cambridge bied gevarieerde smaakvolle eetvervangers. Goede begeleiding die ik bij Fonny vond! Dat is was voor mij van essentieel belang. Hulp om af te bouwen en na te denken over wat ik eigenlijk eet. Gevonden in de recepten van Cambridge, tips en steun door te praten met Fonny en een weg te vinden die bij mij past. Ik heb geen enkele moeite meer om lekkere dingen te laten staan.Ik ben trots op mijzelf dat ik er voor gegaan ben en dat ik besef wat gezond eten en een gezond leven inhoud. Ik sta stralend op het podium en geniet. Zorgen voor je lichaam is belangrijk.