Engelandreis Cambridge Weight Plan

Dwalen door Cambridge….

De afgelopen dagen mocht ik een bezoek brengen aan Engeland met Cambridge Weight Plan Benelux. Met een koffer vol dierbare herinneringen, nieuwe vriendschappen en geweldige ideeën ben ik weer teruggekeerd. Wat een heerlijk land is het toch, wat een bijzondere mensen en prachtige steden. Corby, de stad waar de fabriek van Cambridge Weight Plan staat en Cambridge waar het ruim 30 jaar geleden allemaal begon….

Ik heb mogen snuffelen tussen nieuwe producten en smaken, ik heb aan het begin gestaan van het vervaardigen van onze chocolate bar, ik heb een doosje chocolate-mint voor Dubai gevuld (en tjonge daar ben ik zo niet goed in. Sorry Dubai!). Ik heb mogen ronddwalen op de universiteit van Cambridge en een super leuk gesprek gehad met Chris, de baas der bazen van Cambridge Weigh Plan. Wat een humor heeft die man! Kortom, een fantastische start van een nieuwe periode en het inluiden van een spannende week…. de finale van “dé afslanker Cambridge Weigth Plan 2016”.