“Een gezond gewicht in evenwicht”.

Thema avond Balance4ever

Ik ben er klaar voor!

Woensdagavond 17 februari 2016. De deuren van onze mooie locatie La Fiesta aan de Middenweg gaan om 19.00 uur open. Ik ben er klaar voor! Langzaam stroomt de zaal vol met een gezellige groep cliënten en introducees. Iedereen is nieuwsgierig naar wat er komen gaat.
Om 19.30 uur heet ik iedereen hartelijk welkom. Ik stel me voor en vraag eens rond wie er ooit een dieet gevolgd heeft, afgeslankt is met Cambridge Weight Plan of voor wie Cambridge Weight Plan onbekend is, ik vertel over onze programma’s, de voordelen en de mogelijkheden. Een belangrijk onderdeel is fase 4, de nazorg, die we professioneel en met hoge kwaliteit willen leveren.

Manon, vorig jaar mijn cliënt maar nu mijn collega, deelt haar mooie afslankervaring. Het is muisstil in de zaal.

In de pauze kunnen de genodigden een heerlijke verantwoorde brownie en een smoothie proeven. Zonder geraffineerde suikers maar met veel smaak.
Er worden onderling ervaringen uitgewisseld en vragen gesteld.

Welke keuzes maak je als je op gewicht bent?

Dan is Mandy Knuvers aan de beurt. Ze heeft een superleuke presentatie voorbereidt. In smeuïg Brabants maken we kennis met bewuste keuzes in voeding. Hoe ga je om met voeding als je mooi afgeslankt bent? Waar let je op? Welke keuzes maak je?
We lachen veel met elkaar om haar verhaal want we herkennen natuurlijk alle emoties en gedachtes!
We sluiten de presentatie af met leuke vragen van onze gasten en bloemen.

Puur en Lekker Leven

Dan volgt er een spannend moment. Alle gasten hebben bij binnenkomst een kaartje ingevuld met hun gegevens. Deze hebben ze in een grote glazen vaas mogen doen. Ik grabbel en trek er drie kaartjes uit. Dit zijn de winnaars van een het mooie, door Mandy gesigneerde kookboek: Puur en Lekker Leven.
We sluiten de avond af met een drankje en praten nog een tijdje na met elkaar.

Alle 40 gasten waren blij. Echt een avondje uit. We mogen veel complimenten in ontvangst nemen. (Zelfs de dagen erna ontvang ik nog berichtjes van blije gasten). Een goed gevulde goodiebag gaat met iedereen mee naar huis.
Moe maar voldaan keer ik huiswaarts en kijk terug op een leuke avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

 

 

2