Een dag vol dankbaarheid

Cambridge Weight Plan 20 jaar

Dit jaar viert Cambridge Weight Plan Benelux haar 20 jarig bestaan. Ooit begonnen aan de keuken tafel en uitgegroeid tot een prachtig bedrijf dat samen werkt met bijna 400 consulentes. De consulentendagen zijn altijd een bijzondere gebeurtenis. Elk jaar weer. Maar dit jaar was het groots! Echt GROOTS!  Een knalfeest van de bovenste plank. Een deel van de Efteling was helemaal voor ons. Van een heerlijk diner tot een optreden van Og3ne. Van DJ Tiësto tot Alain Clarck.

5 jaar consulente

Én natuurlijk de jubilarissen. Dit jaar mocht ook ik gehuldigd worden. (ruim) 5 jaar consulente voor Heerhugowaard en omstreken. Ik hou van mijn vak en van mijn cliënten met al hun mooie ervaringen. Dat wat je mag geven en voor iemand mag betekenen komt in veelvoud weer bij me terug. Ik hou van voeding en mijn kennis deel ik met veel liefde. En ik hou van mijn collega’s. Mooie vrouwen (en ook steeds meer mannen, hoe leuk!) die met veel enthousiasme en passie werken. Onze collega’s van het hoofdkantoor in Amersfoort. Het warme bad dat ik ervaar als ik er weer even ben voor een training.

Een dag vol dankbaarheid, en dag die raakte, een dag om nog lang aan terug te denken.

#ikhebhetmooisteberoepvandewereld