Een baaldag is ook oké!

Gisteren was weer mijn wekelijkse Fonny momentje. Naast ingaan op mijn week praten we ook altijd bij over alles om Cambridge Weight Plan heen.

Wat is Cambridge nu voor mij? Hoe vertel ik mijn omgeving wat ik doe?

Cambridge is niet zomaar een shakedieet zoals een van de velen. De producten van Cambridge zijn voor mij bijzaak en maken de stap naar bewuster eten op stapsgewijze manier mogelijk.

Cambridge is voor mij vooral de consulent, in dit geval Fonny, die maakt dat ik succesvol het programma doorloop. Zonder Fonny zou ik nu niet bijna 4 kledingmaten kwijt zijn en bewuster zijn gaan eten. Door de 1 op 1 begeleiding heb ik elke week een stok achter de deur, een helpende hand of handvatten om verder te komen.

Een andere manier van eten is zo verschrikkelijk moeilijk als je het al jaren verkeerd hebt ingevuld.

En het is oké om af en toe een baaldag te hebben, of uit de band te vliegen. Alles is bespreekbaar met de consulent. Door zowel je positieve als negatieve ervaringen te delen kan de consulent inspelen op jouw specifieke behoeften of tips geven om mee door te gaan.

Cambridge Weight Plan is naast de uitgebreide keuze aan producten en smaken vooral Fonny! Zonder de fantastische begeleiding had ik het niet gekund. En dat maakt Cambridge Weight Plan voor mij zo speciaal.

Bedankt Fonny!

Lieve groet, Lizanne.