Het was de juiste keuze op het juiste moment!

Daar stond ik dan voor de keuze.

Of verder gaan met ongezond eten en nog meer aankomen. Of mezelf bij elkaar rapen en er wat aan doen.

Gelukkig heb ik de juiste keuze gemaakt. Na wat googelen vond ik Fonny op internet. Gelijk heb ik gebeld en een afspraak gemaakt. Vol goede moed en strijdlust ging ik naar Fonny. Ik voelde mij meteen welkom en op mijn gemak. Nadat ze had uitgelegd hoe Cambridge in elkaar zat, was ik er gelijk uit. Dit wil ik! Want alleen red ik het niet…

Het is tijd om mijn lichaam te resetten.

De eerste week was natuurlijk erg wennen, maar zeker goed vol te houden. Op een gegeven moment wist ik welke producten en welke smaken ik lekker vond. Dus keek ik uit naar de momenten dat ik wat mocht eten. Met de mix a mousse kun je de shakes tot een saroma achtige substantie maken. Echt heerlijk. Alsof je een toetje uit een restaurant aan het eten bent! En daardoor nog beter vol te houden.

Het resultaat werd zichtbaar.

Ik voelde mij al snel fitter. Na de derde week mocht ik ook ’s avonds een maaltijd bereiden met kip/kalkoen/ei/vis/tofu en veel groente. Super lekker en een moment van de dag om naar uit te kijken. Dit deed me zo goed dat we besloten om dit iets langer toe te passen. Met evengoed het gewenste resultaat. Het Cambridge dieet kan echt op jezelf worden aangepast. Fonny heeft veel tips en denkt echt met je mee wat bij je past en wat goed voor je is. Wekelijks word je gewogen en dat zijn echt motiverende momenten door het zichtbare resultaat. Ook kun je op allerlei manieren contact met haar opnemen als je er even doorheen zit. Want begrijp mij goed, het is zeker niet makkelijk. Maar door de goede begeleiding en lekkere producten is het zeker goed vol te houden!

Na een aantal weken voelde ik mij gezonder, beter en ik ben weer blij met mijn lichaam. Het gewicht op de weegschaal is niet het belangrijkste voor mij. Als ik in de spiegel kijk ben ik weer tevreden met mijzelf. En dat is heel wat waard.

Het was de juiste keuze op het juiste moment.

Ik zit nu in de laatste fase. Over een paar dagen ga ik weer opbouwen naar een gewoon- en vooral gezond eetpatroon. Fonny gaat mij helpen om op gewicht te blijven en om gezond te blijven.

Kortom het was de juiste keuze op het juiste moment. Want ik ben wel van mening dat je er achter moet staan en dat je er voor gaat.

En met de hulp van Fonny gaat dat zeker lukken!!!