Dankzij jou ga ik gezond en vol zelfvertrouwen 2018 in!

Na hard werken met ups en downs bereikte ik mijn doel!

Lieve Fonny,

Ik ben een paar jaar terug bij jou terecht gekomen vanwege mijn lichaam dat in onbalans was, en daardoor moest het roer gewoon om. Door een kennis uit het dorp kwam ik bij jou, zij had al een hele goede ervaring bij jou. Dat ik bij jou kwam voor een intake was er direct een klik, en bespraken wij samen de mogelijkheden.

Na hard werken met ups en downs bereikte ik mijn doel. Wat waren we blij! Wij hielden contact of per app of Facebook en af en toe toch nog even wegen.

Na verloop van tijd dacht ik het wel alleen te kunnen, maar toch sloop daar het gevaar ook weer om de hoek en vergat ik de stok achter de deur om op je eten te letten, met als gevolg dat ik wat aankwam. Ondanks dat we contact met elkaar hadden voelde de stap om jou te vragen om weer bij je te komen als een soort van falen. Ik heb jou een appje gestuurd voor een afspraak, wat was ik blij en we zijn er weer samen tegen aangegaan. Dit keer ben ik begonnen in stap 4 en dat beviel mij erg goed, en stapje voor stapje zit ik weer bij mij doel. Wat ben ik blij dat ik jou weer heb ingeschakeld.

Ik ga nu dank zij jou weer heel gezond en vol zelfvertrouwen 2018 in.

Lieve Fonny ik wil jou heel hartelijk bedanken en voor jou en je gezin een geweldig 2018!!!!

Heel veel liefs Corry