Contact

Neem contact op

Balance4ever helpt u graag verder

Balance4ever
Voeding & Coaching

Fonny Freek

Het Zakenstation
Stationsplein 99 unit 246
1703 WE Heerhugowaard

06-186 519 91
info@balance4ever.nl

KVK-nummer: 52865096
  “Let food be thy medicine and medicine be thy food”
  Hippocrates

  Routebeschrijving het Zakenstation

   

  Het stationsplein bevindt zich bij het station van Heerhugowaard, maar ook nog een klein stukje aan de andere kant van de Zuidtangent, bij de Bevelandseweg.

  Het Zakenstation staat aan dit stukje, dus niet aan de kant van het station. Het is het gebouw dat naast de spoorwegovergang staat recht tegenover het gebouw van het Hoogheemraadschap.

  Dus uit de richting van Heerhugowaard is het na de stoplichten, voor het spoor links en dan het eerste gebouw aan de rechter kant. Als je uit de richting van Langedijk komt is het over het spoor de eerste rechts en dan ook het eerste gebouw aan de rechter kant. Het parkeerterrein is afgesloten met slagbomen, maar deze gaan vanzelf open als je ervoor staat en parkeren is gratis. Fietsenstallingen vindt je op verschillende plekken.

  Eenmaal op het parkeerplein neem je de ingang die zich helemaal linksachter in de hoek bevindt. Neem de lift naar de eerste verdieping. Uit de lift meteen rechts de hoek om. Daar zie je mijn wachtkamer al (je herkent mijn steigerhouten bankje meteen).