Choco taartjes, altijd een goed idee.

Dit is precies wat je nodig hebt!

Ken jij dat ook? Zomaar zin in chocolade? Dit kleine taartje is zonder toegevoegde suikers en hemels van smaak. Precies wat je dan nodig hebt.

Ingrediënten:
2 hele rijpe bananen
2 eieren
4 el amandelmeel
1 (of 2) tl rauwe cacao
1 tl vanille extract
1 tl bakzout
1 tl appelazijn
snufje Keltisch zeezout
Een handje ongebrande noten

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175 graden en bedek een springvorm met bakpapier.
Doe de eieren samen met 1 banaan, de cacao, de vanille, de eieren en de azijn in de keukenmachine en mix tot een luchtig geheel. Meng het meel goed met het bakpoeder en het zout, schep dit door het choco mengsel en vul hiermee de springvorm. Je kunt ze natuurlijk ook in kleine vormpjes doen. Heel feestelijk!
Snijd de tweede banaan in plakjes en leg deze in het beslag. Strooi de noten er overheen.
Bak het taartje 20 minuutjes in de oven.

Wel even laten afkoelen.