The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan

Balance4ever biedt verschillende mogelijkheden om te werken aan je innerlijke balans.
Overgewicht is een uiterlijke vorm van onbalans in jezelf. Om je gewicht in evenwicht te brengen en af te slanken naar een gewicht dat bij jou past, werkt Balance4ever met The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

Heeft u vragen of interesse?
Neem contact op!

Levensstijl

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan zorgt ervoor dat je inzage krijgt in jouw leef- en eetgewoontes zodat deze veranderd kunnen worden.

Maaltijdvervangers

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan werkt met maaltijd vervangers van zeer hoog niveau, en je even niet na hoeft te denken over voeding, ontstaat er rust in het hoofd om de stappen naar een nieuwe lifestyle te kunnen maken.

Stappenplan

Het stappenplan is een flexibel en geheel op jouw individuele wensen en omstandigheden af te stemmen afslank- en gewichts beheersings programma.

Pas als je innerlijk & uiterlijk in balans zijn
vind je rust & geluk

Weken aan innerlijke balans

Het Stappenplan

Samen met mij bepaal je in welke Stap je begint. Wat past er op dit moment het beste bij jou? We mixen en matchen: gezonde voeding komt al vrij snel aan bod en samen met de The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan producten kun je heerlijke, gevarieerde dagmenu’s samenstellen. Zo leer je sneller verantwoorde keuzes te maken en goed voor jezelf te zorgen met voeding. De laatste stap bestaat uit een heel mooi en compleet nazorgprogramma waarbij ik je zal begeleiden om zo langdurig en succesvol op gewicht te kunnen blijven.

Intake gesprek

Een intakegesprek maakt altijd deel uit van het programma waarbij motivatie, medische achtergrond en jouw persoonlijke verhaal heel belangrijk zijn.

Naast het Stappenplan biedt The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan een uitgebreid productgamma met verschillende smaken.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan kun je afspraak te maken met Balance4ever voor een intakegesprek om een plan op te stellen over het behalen van een bij jouw passend gewicht en innerlijke balans.

Via het contactformulier kun je contact met Balance4ever opnemen. Als je terug gebeld wilt worden omdat je een vraag hebt, vermeld dan het nummer waarop het je schikt om te bellen. Je kunt ook een kijkje nemen op de website van The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.