Breaking News! Balance4ever Next Level

2018 is een bijzonder jaar.

Dit jaar ben ik 7 jaar zelfstandig ondernemer en consulente van Cambridge Weight Plan. Om precies te zijn op 1 augustus 2018. En ik kan oprecht zeggen: Ik heb het mooiste beroep van de wereld en werk met hart en ziel!

Een nieuwe cyclus.

Het getal 7 is een mooi getal. Een getal dat verbonden is met vernieuwing, met groei en een nieuwe start.

Balance4ever is in de afgelopen 7 jaar uitgroeit tot een mooie, volle en bloeiende praktijk. Het is een plek waar ik met veel liefde samenkom met mijn cliënten. De plek waar ik duizenden cliënten heb mogen begeleiden en heb zien veranderen. Niet alleen van buiten, door het verlies van gewicht, maar ook van binnen. Mijn cliënten zijn bewuster en sterker geworden en zijn meer van zichzelf gaan houden.

De tijd is rijp voor de volgende stap. Een grote stap waarbij een lang gekoesterde wens in vervulling gaat. Balance4ever gaat verhuizen naar een prachtige, sfeervolle, professionele locatie in Heerhugowaard.

Op 1 augustus a.s. ga ik open op mijn nieuwe locatie.

Het is een plek waar meer ruimte is voor groei én voor bijvoorbeeld gave workshops. Meer ruimte om nieuwe leuke dingen voor jou en mét jou te creëren. En een plek waar voor mij meer verbinding is met andere ondernemers.

 

Waar gaat Balance4ever dan naartoe?

Ik heb een prachtige praktijkruimte gevonden in “Het Zakenstation”. Een bruisende omgeving met een positieve energie.

Het Zakenstation ligt vlakbij Station Heerhugowaard aan het Stationsplein 99, 1703 WE te Heerhugowaard (voorheen Hall Trade Centre en t.o. het gebouw van het Hoogheemraadschap).

Goed bereikbaar met openbaar vervoer, voldoende parkeergelegenheid én op nog geen 3 kilometer van mijn huidige locatie.

In de komende weken zal je je regelmatig op de hoogte brengen van nieuwtjes rondom de verhuizing. Hou de nieuwsbrief en Facebook van Balance4ever in de gaten. Mochten er nog vragen zijn kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Lieve Groet,Fonny