Verdriet Lijf

Ze kwam binnen, die stoere vrouw met een maatje meer. Afvallen en lichter zijn, dat was wat ze wilde. Maar hoe, dat was de vraag en dat mocht ik voor haar oplossen, zei ze.

Er was haar van alles overkomen in het leven. En steeds vond ze troost en steun bij kaas. Kilo’s kaas. “Grootverbruiker” zoals ze zichzelf noemde. Kaas was de oplossing geweest.

En ze was moe. Heel moe. Maar ze moest dóór.

Wandelen was echt haar ding vertelde ze, dat deed ze vroeger veel. Er was een verlangen om dat weer te gaan doen. Maar er was nog geen tijd, want ze moest dóór.

Al tijdens het intakegesprek kwamen de tranen.

Dat vond ze maar gek, dat was ze immers niet van plan geweest. “Heel raar dat ik bij jou zomaar mijn hart lucht en moet huilen” zei ze.

De tranen brachten ons bij een diep gelegen plek in haar. Een plek die zo donker was dat het wel een kelder leek. De kelder van haar hart. En in die innerlijke kelder stonden oude dingen opgeslagen. Dingen die ze niet (meer) in gebruik had maar er nog geen afstand van kon doen.

Het was een beetje spannend in die kelder. Er waren schaduwen, zo leek het. Want ze kon door het duister niet zien wat er allemaal opgestapeld stond.

En dus, als ze per ongeluk in die innerlijke kelder terecht kwam liep ze steeds tegen iets aan, ze bezeerde zich en voelde pijn. Een goede reden om niet af te dalen maar dóór te gaan.

We hebben licht laten schijnen in die kelder en alles eens bekeken. Het bleek helemaal niet zo eng als dat ze dacht. Het waren oude stukjes verdriet. Vanuit haar jeugd, haar volwassen leven en zelfs gekregen van haar moeder.

Opgestapeld, neergekwakt en in de hoek gezet. Bijna vergeten.

We hebben opgeruimd, dingen terug gegeven aan de oorspronkelijke eigenaar en een nieuw peertje in haar innerlijke verlichting gedraaid.

De kelder van haar hart is een stuk lichter en dat wat ze wel wil bewaren heeft de juiste plek gekregen. En, ze kan nu zelf ook het licht aandoen zodat ze zich wat vrijer kan bewegen. En lichter, want oud verdriet verzwaart haar niet meer.

Haar eerste wandelingen zijn een feit.

“Ik vond het spannend, want wat moest ik ervan verwachten?? Ik ben niet zo bekend met jouw werk. Maar het is me meegevallen. Ik ben eigenlijk verbaasd hoe snel er dingen kunnen veranderen in mijn lichaam en tussen mijn oren.

Ik race niet meer en hoef niet meer door te gaan maar wandel weer!! en sta even stil en kan even rondkijken en zelfs genieten.

En daardoor kan ik ook ineens weer voelen want dat durf ik weer. Ik had echt een lijf vol verdriet.

Daar ben ik je misschien nog wel het meeste dankbaar voor.

En de kaas eet ik niet meer. Zo lekker was het eigenlijk niet.

Je vertelde dat de behoefte aan zout/ hartig eten een signaal van het lichaam was dat het vermoeid was maar ik er niet aan toe gaf. Dat wist ik niet maar ik kan er vanaf nu naar luisteren.

Met het gezonde voedingspatroon van jou val ik nu ook al af.

Dag verdriet lijf!”

Ik ben dankbaar dat ik een stukje met haar mee mocht wandelen en kon waarnemen dat ze haar verdriet vrij heeft kunnen laten uit de kelder van haar hart. Het deed zoveel pijn en verzwaarde haar. De kaas was de pleister op de wond.

De energie in haar lijf is in beweging gekomen en ze wandelt weer. Haar lichaam beweegt zich nu naar het echte, authentieke gewicht op een passend tempo voor haar.

Lente Pannenkoekjes met Geitenkaas Crème

Ik voel de glimlach van de lente en dat is zo inspirerend. Vandaag tover ik de lente op mijn bord met deze heerlijke groene pannenkoekjes.

Probeer ze ook eens, word je blij van!

 

Ingrediënten

300 gr verse spinazie

100 gr boekweitmeel

Melk (plantaardig)

1 ei

snuf zout en peper

100 gr zachte geitenkaas

Kokosolie

Doperwten, Tuinbonen, Bosui, Basilicum of een andere topping die jij lekker vindt.

Evt citroen

 

Meng in een blender of keukenmachine de spinazieblaadjes, het ei, het scheutje melk en het meel tot een mooi groen glad beslagje.  Als het beslag te dik is, voeg er dan nog wat melk bij.

Giet het beslag in een kom en laat heel even staan. Hierdoor kan het meel de vloeistoffen goed opnemen waardoor het beslag iets steviger wordt.

Een mooi moment om de geitenkaas crème te maken. Dat is eigenlijk ook super simpel.

Doe de geitenkaas in een kom. Even losmaken met een vork. Voeg een eetlepel (plantaardige) melk toe en klop dit met een garde tot mooi, egaal en luchtige crème.

Verwarm een koekenpan (even licht invetten met kokosolie) en maak met het beslag de eerste 3 tot 4 mooie ronde pannenkoekjes. Als de bovenkant van de pannenkoekjes droog zijn kunnen ze nog even omgedraaid worden.

Herhaal tot je al het beslag gebruikt hebt.

Verdeel de pannenkoekjes over twee mooie borden en maak ze extra lekker en mooi met erwten, bosui, basilicum of groentes die jouw voorkeur hebben. Heerlijk met een beetje geitenkaas crème en een kneepje citroen.

Je proeft de lente!

Taartje vanuit het hart

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht deel ik graag een hartverwarmend receptje met je. Of je nou alleen bent of met je lief. Ik gun je dat de liefde in jou stroomt, je kunt dansen met het leven en verwondering ervaart. En dat je de komende dagen de liefde die je in je draagt weerspiegeld mag zien in je buitenwereld.

Dit heerlijke taartje is super makkelijk te maken en geloof me, harten smelten…

Wist je trouwens dat je met zonnebloempitten een fijn stevig deegje kunt maken voor een goede taartbodem (glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch)? Ik ga het met je delen.

 

Ingrediënten:

80 gr zonnebloempitten

150 gr boekweitmeel

60 ml koude kokosolie

2 flinke el. Ahornsiroop

Snuf zout

2 el water (zo koud mogelijk)

 

350 gr dikke, lobbige plantaardige yoghurt/kwark

1 vanillestokje

1 el ahornsiroop

 

150 gr rood zoet fruit

Taartvorm (ca 15-18 cm)

 

Verwarm de oven om 190 graden.

Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan op een laag vuurtje. Als je de heerlijke zachte nootachtige geur van de pitten ruikt weet je dat ze klaar zijn.

Leg ze even op een bord om ietsje af te koelen.

Doe de pitten in de keukenmachine en maal ze fijn. Niet te lang (anders komt de olie vrij, en dat is niet de bedoeling) voeg het meel, de koude kokosolie, de siroop, snuf zout en 2 el water toe. Meng tot een mooie bal deeg.

Strooi een beetje meel in de taartvorm of gebruik bakpapier en druk het deeg gelijkmatig op de bodem en tegen de zijkanten.

Ik prik altijd even met een vork wat gaatjes in de bodem, zo blijft hij mooi van vorm.

Bak de bodem in ca 20-25 minuten. De kleur mag goudgeel zijn. Laat daarna afkoelen.

Doe de yoghurt in een kom. Voeg de siroop en het merg van het vanillestokje toe. Spatel dit rustig door elkaar. Weet je wat extra lekker is? Citroenmelisse. Gewoon een beetje erdoorheen.

Schep de yoghurtvulling in op de bodem. Verdeel met veel liefde het fruit over de vulling en besprenkel evt nog met wat siroop.

Niet te lang wachten met eten, daar is hij té lekker voor.

 

Liefs Fonny

 

Voeden met Bezieling

Soul Made – Cookes with Love

 

 

 

Lichter Leven Dag

“Stel, je kunt nu uit de tijd stappen en een jaar lang doen wat je wilt. Je kunt zijn wie je maar wilt en doen wat je wilt. Je beschikt over al het benodigde geld en alle bronnen die je nodig hebt…Wat zou je dan écht willen en doen?”

Passie is onze drijfveer, doen waar je van houdt geeft zoveel blijheid en meer flow in je leven.

Tijdens deze Lichter Leven Dag neem ik je mee naar ontspanning, het ervaren van meer houden van jezelf, naar de wereld van gezonde voeding én naar het manifesteren van hoe jouw mooiste leven eruit ziet.

Alles wat jij uitzendt resoneert met gelijksoortige woorden, gedachten en emoties in je omgeving. En dat trek je dan naar je toe. Je huidige situatie is de som van al je gedachten, woorden en emoties. Want dat heb je naar je toe getrokken, bewust maar meestal onbewust.

Hoe zou je het vinden om hier bewust mee om te gaan en een stap te maken naar jouw passie en dat wat je écht graag zou willen in je leven?

 

 

 

De aanwezigheid van passie in jezelf is het grootste cadeau die je kunt ontvangen.

Behandel het als een wonder.

Wayne Dyer

 

 

 

Deze prachtige en krachtige workshop is voor iedereen die bewust en liefdevol om wil gaan met zichzelf en een stap wil maken naar jouw mooiste leven.

 

Wanneer?

Zaterdag 14 oktober 2023  van 10.00 uur tot 17.00 uur. In Bergen (NH).

Jouw investering voor deze dag is 111,00 Euro.

Lunch, koffie/ thee en snacks zijn inbegrepen.

 

Gebruik voor aanmelden of meer informatie het contactformulier

 

Liefs, Fonny

 

 

Tot 5 tellen

‘Ik kan dit nog wel even nemen, ik ga er nog even van genieten want mijn consulent is op vakantie en ik hoef pas over twee weken weer op de weegschaal.’

Herken je dit? Dit is wat een stem in ons hoofd vaak zegt. Die stem die ons gevoel saboteert en alles liever bij het oude laat.

Overleven

Onze hersenen zijn niet gemaakt om ons geluk te bezorgen. Ze zijn er in de basis zodat we kunnen overleven. Ze houden daarom niet van verandering; verandering betekent namelijk gevaar, onveiligheid, onzekerheid. Onze hersenen gaan voor veiligheid en comfort. En dat geeft rust en een prettig gevoel.

Overleven en veiligheid zijn belangrijk en onze hersenen zullen er alles aan doen om dat zo te behouden. Verandering in je leven (bijvoorbeeld een nieuw voedingspatroon) is lastig en spannend en onze hersenen zullen hindernissen opwerpen om te voorkomen dat jouw ingesleten, veilige patronen zullen veranderen.

Hindernissen

Als je iets wilt veranderen (bijvoorbeeld je leefstijl), dan krijg je te maken met 5 hindernissen:

  1. weerstand (tegenzin)
  2. onrust (heen en weer lopen naar de koelkast)
  3. luiheid (geen zin in inspanning)
  4. twijfel (is dit dieet wel goed voor mij) en
  5. verlangen (ik kan alleen maar denken aan die bonbon en die kan ik heus wel een keertje nemen).

 

Veranderen geeft dus ongemak. En als je je niet bewust bent van de hindernissen, dan gaan ze gemakkelijk met je aan de haal. Toch is er een manier die je kan helpen om de hindernissen in je brein nét iets voor te zijn

Secondewerk

We hebben namelijk twee reactiesystemen in ons lichaam. Het ene systeem is snel, reageert automatisch en onbewust en werkt intuïtief. Dit systeem maakt ongeveer 98% van ons denken uit.

Het andere systeem is langzaam, maakt doordacht en bewust keuzes, is een gecontroleerd denkproces dat moeite kost, is rationeel en neemt beslissingen. Als je iets wilt veranderen, dan gaat je brein aan het werk om je tegen te houden. Het eerste- en snelle reactiesysteem treedt onmiddellijk in werking. Je gedachten maken je wijs dat je er nog eens goed over moet denken. Ze confronteren je meteen met de 5 hindernissen.

Het tweede mechanisme bepaalt of je iets wel of niet gaat doen. Alleen dat heeft tijd nodig. Voordat een idee tot actie komt zit er een periode tussen van 5 seconden. Als je deze 5 seconden voorbij laat gaan, dan gaat het automatische mechanisme weer in werking. Dan ben je echt te laat.

Stel je voor: je bent op een feestje en de tafel staat vol met lekkere dingen. Precies waar jij dol op bent. Je had je voorgenomen te kiezen voor de snoeptomaatjes en een spaatje rood. Maar daar staat de heerlijke verleiding, binnen handbereik. Nu treedt de 5 seconden regel in werking: 5 seconden om een bewuste keuze te maken en voor de tomaatjes te gaan. Je kijkt naar de tafel en dan 5, 4… een snoeptomaatje. Laat je de 5 seconden voorbijgaan? Dan is de kans op een goede keuze dit keer verkeken.

Begin je een beetje te begrijpen wat er in jou gebeurt? Nu je dit mechanisme in jou doorziet maak je al een hele grote stap naar een gezonde leefstijl.

 

5, 4, 3, 2, 1… Succes!

 

Mentaal tuinier

Nu de lente heel voorzichtig in aantocht is gaan we ook meer naar buiten. Door het groeizame weer van de afgelopen weken verschijnen ook de eerste onkruidjes op plekken waar we ze nog niet eerder gezien hadden. Als er geen muurtje staat om jouw tuin en je onderhoudt je tuin niet, dan groeit er ineens van alles. Voor je het weet staat het onkruid 2 kontjes hoog en de schoonheid van de bloemen die je ooit gepland had is niet meer zichtbaar.

 

Wist je dat je je brein kunt vergelijken met een tuin?

Gedachten zijn als planten en bloemen of ze zijn net onkruid. Ze komen en gaan naar believen. Bij ons allemaal. Negatieve gedachten zoals: “ik ben te dik”, “ik ben niet leuk” of “het is me nooit gelukt om af te vallen, waarom zou het nu wel lukken?”. En “ik moet eerst voor iedereen gezorgd hebben voor ik zelf aan de beurt ben” zijn vaak gemakkelijker dan de positieve gedachten. Ze komen zo bij ons binnen en we herhalen ze vaak en graag. Ik hoor ze dagelijks in mijn praktijk.

 

Wat je aandacht geeft, groeit

Je brein-tuin is nog onbeschermd en elke gedachte kan er groeien. Hoe meer je aandacht besteed aan negatieve gedachten, hoe hoger dit onkruid groeit. Hoe zou het zijn om een muur te bouwen rondom jouw brein-tuin met daarin een poort? En bij die poort sta jij. Jij kunt namelijk zelf bepalen welke gedachten je toelaat en waar je aandacht aan geeft. Als je je bewust bent van jouw poortwachters-functie kun je ervoor kiezen de negatieve gedachten over jezelf en de ander buiten je tuin te houden. Alt-Ctrl-Del!

 

Verzorg je positieve gedachten

De positieve gedachten over jezelf en de ander verzorg je. Ze vormen samen een prachtige tuin vol bloemen en geuren. Met eventueel mooie borders, als jij dat wilt. Een border in de volle zon waar “ik mag er zijn” groeit. Een border met “ik heb veel te brengen” en ook eentje met “ik ben het waard om gezond te leven”. En in het midden de allermooiste border “ik hou van mij”.

Het creëren van een mooie brein-tuin heeft wel flink wat voeding nodig. Deze halen we, hoe bijzonder, uit o.a. een gezond voedingspatroon. Uit veel waterdrinken, zodat je de afvalstoffen af kunt voeren. Rustmomenten voor jezelf inlassen, minder oordelen, minder suikers en alcohol maar ook bewegen helpen mee aan een prachtige brein-tuin.

 

Al na 21 dagen tuinieren merk je verschil.

En als je nu start met het bouwen van jouw muur en kiest wat je toelaat in jouw tuin, ga je mee in het ritme van het seizoen. Als de zomer straks echt arriveert is jouw innerlijke tuin op orde, samen met jouw buitenkant.

 

Liefs Fonny

 

 

Regressie-Reïncarnatie Therapie

Wist je dat trauma terug komt als een reactie, fysiek mentaal of emotioneel. Niet als een herinnering?

Regressie-Reïncarnatie Therapie is een prachtige mogelijkheid om te (her)ontdekken waar de bron van overtuigingen en patronen zich bevinden. Durven we de richtingaanwijzers te volgen om verbinding te maken met de geblokkeerde energie in een familiesysteem om de energetische belasting, deze gebeurtenis aan te kijken, te doorleven en daardoor te helen  Zodat er beweging en stroming komt in de levensaders van jou en het familiesysteem?

 

Wat houdt deze therapie in?

Ik begin bij het begin.

Onze voorouders hebben het leven volop geleefd. Een leven gevuld met mooie momenten maar ook met minder mooie momenten. Soms schokkend of intens verdrietig. Soms gebeurtenissen vol schaamte en schrik.

 

Meestal mocht er niet over gesproken worden. Soms kon het niet.  Het trauma werd in stilte gedragen en daarmee energetische doorgegeven van generatie op generatie. De geblokkeerde energie zoekt net zolang een uitweg tot er iemand in een familiesysteem bereidt is deze energetische belasting, deze gebeurtenis aan te kijken, te doorleven en daardoor te helen.

Deze energetische ballast uit zich in ons leven als een fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel ongemak.  Vage klachten, spanningen, steeds terugkerende schuldgevoelens, onzekerheid of een voortdurende innerlijke onrust waarvan de oorsprong niet verklaart kan worden.

Misschien zit je al een tijd niet zo lekker in je vel zonder een duidelijke reden of voel je je eenzaam of onbegrepen. Vaak is eten troost, maar je merkt dat dit niet helpt. Misschien zijn er conflicten met steeds dezelfde personen of situaties. Door allerlei belemmeringen is het verlangen naar een gelukkig, gezond of zinvol leven soms moeilijk te realiseren.

Regressie-reïncarnatietherapie is een prachtige en eenvoudige manier om verandering aan te brengen in (onbewuste) beperkende overtuigingen.

Hoe werkt het?

Tijdens een sessie richten we ons specifiek op het (her)ontdekken van de bron van overtuigingen en patronen en maken we de blokkades los.

Het verbinden en helen van “de tranen van onze voorouders” geeft ruimte, compassie en rust.  Het brengt beweging en stroming in de levensaders van jou en het familiesysteem. Liefde voor jezelf en de ander en balans kan weer terugkeren en dat is voelbaar en merkbaar in jezelf. De levensboom kan weer groeien en jezelf vullen is niet meer nodig.

 

 

 

De beste uitweg voert er dwars doorheen

-Robert Ford-

 

Misschien heb je vragen of wil je een afspraak maken? klik dan hier
Jouw investering:

Kies je voor een losse sessie dan is jouw investering €133,00

Kies je voor een traject van 3 sessies dan is jouw investering €366,00

 

Moon Milk 

Moon Milk oftewel Lavendel Melk is een melkdrank met lavendelsmaak en een vleugje vanille. Moon Milk is een echte wellnessdrank die zijn oorsprong vindt in India. De combinatie van de ingrediënten heeft een ontspannend effect op je zenuwstelsel en kan de slaap bevorderen.

Moon Milk draagt een zachte, lichte energie. Je vraagt ​​je misschien af ​​wat er zo speciaal is aan zelfgemaakte Moon Milk. De combinatie van ontspanning in je lichaam en je hoofd helpt je bij het meer openen van je kruinchakra. Hierdoor is het makkelijker te verbinden met je dromen en de boodschappen of inzichten die tot je kunnen komen. Je neemt als het ware een beetje afstand van alle hectiek waardoor je  kunt overzien en doorzien en één kunt zijn met alles.

Hoewel de meeste soorten lavendel gebruikt kunnen worden in de keuken geef ik de voorkeur aan de Lavandula Angustifolia (de “Munstead”).

 

Moon Milk ingrediënten

 

1 kop Plantaardige melk, ongezoet

1/2 tl Lavendel  “Munstead” (gedroogd)

1 el Honing

1/4 tl Vanille-extract, puur

Evt een beetje kamille (gedroogd)

 

Bereiding

Doe de melk, lavendel, vanille en evt de kamille in een kleine steelpan. Goed doorroeren.Verwarm de melk zachtjes op middelhoog vuur in 5 minuten zodat de zuivere energie en de smaak van de ingrediënten de tijd krijgen om in de melk te trekken. Af en toe roeren. Zet het vuur lager als lavendelmelk begint te koken.

Neem de steelpan van het vuur en zeef de Moon Milk door een theezeefje meteen in een kop of mok. Het is superlekker om er nog een lepeltje honing doorheen te roeren.

Probeer eens waar te nemen wat iedere slok met je doet. Hoe ziet de melk eruit? Hoe ruikt het? Welke structuur neem je waar in je mond? Alsof je ieder slokje voor het eerst in je leven tot je neemt.

 

Sweet Dreams!

 

Liefs Fonny
Voeden met Bezieling   Soul Made – Cooked with Love

 

Bloemkool Schnitzel

Bloemkool bevat veel gezonde stoffen zoals vitamine C, vitamine K, calcium, kalium en heel veel vezels. Verder zit bloemkool vol met antioxidanten die ons beschermen tegen ontstekingen en virussen. Bloemkool is veelzijdig. Je kunt de groente koken, stoven, bakken, frituren, in een salade verwerken, of er soep van maken.

Ik kies ervoor om de bloemkool in de oven te garen.

 

Ingrediënten

1 kleine bloemkool

1 rode ui

100 gram zachte geitenkaas

20 gram pijnboom pitjes

2 tl Harissa kruiden

1 tl zeezout

1 el gesneden blad peterselie

Olijfolie

En een ovenschaal

 

Bereiding  (2 personen)

Verwarm de oven op 200 graden. Smeer de ovenschaal licht in met wat olie.

Verwijder de groene bladeren van de bloemkool en snijd de bloemkool in 4 mooie plakken. Besprenkel ze met olie en leg ze in de ovenschaal.

Snijd de rode ui in 4 stukken en leg ze tussen de bloemkoolplakken. Je kunt evt ook het groene blad van de bloemkool in de ovenschaal leggen. Verdeel de Harissa over de bloemkool plakken.

Verdeel de geitenkaas en de pijnboompitten over de plakken. Evt op smaak brengen met wat zout.

Besprenkel het geheel nog met wat olie en plaats de schaal in de oven. En bak de Bloemkool Schnitzels ongeveer 30 minuten.

Verdeel de Bloemkool Schnitzels over twee borden, leg de ui en evt de knapperige bladeren erbij.

 

Lekker bij couscous of flatbread met een yoghurt dipje.

 

Voeden Met Bezieling

Soul Made – Cooked with Love

 

Warme Vijgen op een bedje van geroosterde Aubergines

Vijgen zijn niet alleen heel erg mooi om te zien maar ook gezond. Ze bevatten de mineralen kalium, fosfor, en ijzer ook veel magnesium.  Dit draagt onder andere bij aan het behoud van botten en tanden, vermindert vermoeidheid en ondersteunt de spierfunctie.

 

Dit receptje is een van mijn favo’s. Je kunt er echt mee voor de dag komen en het is heel simpel om te maken.

 

Ingrediënten

2 verse vijgen

2 aubergines

200 gr halloumi

2 flinke el Baba Ganoush kruiden

1 el ahornsiroop

2 el gehakte amandelen

snuf kaneel

Kokosolie (of arachideolie)

Peper en zout naar smaak

Evt koriander naar smaak

 

Bereiding (2 personen)

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.

Halveer de aubergines en snijd het vruchtvlees kruislings in. Ik bestrooi de aubergine tegenwoordig niet meer vooraf met zout tegen de bittere smaak. Dat hoeft echt niet meer. De smaak is zoveel milder en zachter geworden. Vind jij het toch een must? Volg daarin jouw eigen bereidingswijze.

Smeer de halve aubergines in met olijfolie. Leg de aubergines op de ovenplaat ze rooster ze 35 – 40 minuten in de oven.

Snijd ondertussen de halloumi voorzichtig in dunne plakken. Verhit een klein scheutje olie in een koekenpan en bak de halloumi plakjes zachtjes en kort aan beide kanten.

Snijd ondertussen de vijgen in plakjes.

Haal de halloumi uit de koekenpan en leg de plakjes vijg erin. Voeg de ahornsiroop toe samen met een scheutje water en een de kaneel. Schep de vijgen een paar keer om en haal ze dan uit de pan.

Dan is het tijd om de aubergines uit de oven te halen. Leg de aubergines op een mooi bord of een schaal en verdeel de Baba Ganoush kruiden, de gebakken halloumi en de warme vijgen over de aubergines.  Druppel er nog een beetje ahornsiroop overheen. Dat staan niet alleen heel mooi maar is ook extra lekker. Garneer daarna met de gehakte (evt geroosterde) amandelen en een wat koriander.

 

Voeden Met Bezieling

Soul Made – Cooked with Love