Lente Pannenkoekjes met Geitenkaas Crème

Ik voel de glimlach van de lente en dat is zo inspirerend. Vandaag tover ik de lente op mijn bord met deze heerlijke groene pannenkoekjes.

Probeer ze ook eens, word je blij van!

 

Ingrediënten

300 gr verse spinazie

100 gr boekweitmeel

Melk (plantaardig)

1 ei

snuf zout en peper

100 gr zachte geitenkaas

Kokosolie

Doperwten, Tuinbonen, Bosui, Basilicum of een andere topping die jij lekker vindt.

Evt citroen

 

Meng in een blender of keukenmachine de spinazieblaadjes, het ei, het scheutje melk en het meel tot een mooi groen glad beslagje.  Als het beslag te dik is, voeg er dan nog wat melk bij.

Giet het beslag in een kom en laat heel even staan. Hierdoor kan het meel de vloeistoffen goed opnemen waardoor het beslag iets steviger wordt.

Een mooi moment om de geitenkaas crème te maken. Dat is eigenlijk ook super simpel.

Doe de geitenkaas in een kom. Even losmaken met een vork. Voeg een eetlepel (plantaardige) melk toe en klop dit met een garde tot mooi, egaal en luchtige crème.

Verwarm een koekenpan (even licht invetten met kokosolie) en maak met het beslag de eerste 3 tot 4 mooie ronde pannenkoekjes. Als de bovenkant van de pannenkoekjes droog zijn kunnen ze nog even omgedraaid worden.

Herhaal tot je al het beslag gebruikt hebt.

Verdeel de pannenkoekjes over twee mooie borden en maak ze extra lekker en mooi met erwten, bosui, basilicum of groentes die jouw voorkeur hebben. Heerlijk met een beetje geitenkaas crème en een kneepje citroen.

Je proeft de lente!

Finding Your Own Weigh

*Wat als jouw fysieke gewicht jouw thema is. Dat je lichaam vasthoudt, vet opslaat en niet (meer) past bij wie je werkelijk bent.

*Je wijst jouw vetlaagjes af. Misschien al vanaf jonge leeftijd.

*Je hebt eet behoeftes gekregen die niet voedend zijn waarvan je de oorsprong niet kunt achterhalen.

*Jouw eetgedrag lijkt niet van jou te zijn.

*Je lichaam verwerkt voeding anders dan dat je gewend bent.

*De patronen zijn in je familiesysteem waarneembaar.

* Jouw lijf is gevoeliger geworden.

*Gezond eten en bewegen helpt maar neemt de echte oorzaak niet weg. Je valt vroeg of laat weer terug in een oud patroon.

 

Herken je één of meerdere punten?

 

In essentie ben je compleet en volmaakt. Je ziel heeft een lichaam gekozen om de reis hier op aarde te maken. Het is jouw voertuig, dat over een enorme intelligentie beschikt. En tijdens deze reis op aarde doe je ervaringen op. Om te groeien en te helen.

Groeien gaat niet vanzelf, daar is weerstand voor nodig. Een vlieger heeft immers tegenwind nodig om op te stijgen.

Jouw (over)gewicht is een afspiegeling van jouw innerlijke wereld. Een prachtige wereld met licht, liefde maar ook met tegenwind in de vorm van donkerte en oude pijn. Ontstaan door ervaringen in jouw leven of door de ervaringen van je ouders of voorouders. Onverwerkte trauma’s, emoties of pijnlijke ervaringen die doorleven in jou.

Vet is een beschermlaag. Vastgezet om stevigheid en veiligheid te creëren.

Hoe zou het zijn om deze energetische ballast vrij te laten waardoor je lichter door het leven kunt gaan? Zonder oordeel of verwijt naar jouw lichaam, jouw ouders of voorouders.

Laten we het zien als tegenwind, als een “ingang” om te helen zodat je vanuit licht en liefde kunt leven. Je komt dichter bij wie je in essentie bent, je voelt je lijf en je behoeftes beter waardoor jezelf écht kunt gaan voeden. Op alle niveaus. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

 

In het drieluik Finding Your Own Weight schonen we de energie met lage frequentie die jou verzwaard op.

 

Sessie 1  de voorouderlijn

Sessie 2  het familiesysteem

Sessie 3  het innerlijk kind

Afsluitend ga je op reis met jouw ziel om een lichtere jij te activeren en te bestendigen.

 

Iedere sessie duurt een uur. Dit kan 1:1 met jou zijn, maar je kunt er ook voor kiezen deze reis samen met iemand te maken.

Locatie: Balance4ever Voeding & Coaching in Heerhugowaard of online.

 

De sessies zullen een tussenpozen hebben van ongeveer 3 weken. Het proces van vrijlaten gaat in het tempo dat precies bij jouw systeem past. Jouw lichaam vindt jouw eigen gewicht.

Het kan tijdens of na deze opschonende reis ongemakkelijk, onwennig of wiebelig voelen om opnieuw je weg te vinden in de wereld van gezonde- en vervullende voeding. Ik help jou met een gezond voedingspatroon geheel op jou afgestemd.

 

Jouw investering voor dit complete traject is 399 euro.

 

Voeden met Bezieling

Retraite Voeden met Bezieling

Voeden met Bezieling gaat over bewust en liefdevol omgaan met jezelf in relatie tot voeding.

Deze dag bestaat uit twee delen. In de ochtend werken met de thema’s die in relatie staan tot jezelf en voeding vanuit onze mannelijke energie en ’s middags werken we met de thema’s vanuit onze vrouwelijke energie.

Tijdens deze retraite dag ga jij de stappen maken naar opnieuw afstemmen met jezelf en jouw bezieling.

In een veilige setting ondersteun ik jou in dit proces waarbij we dat wat er tussen jou en een liefdevolle verbinding met jezelf en voeding opschonen. Zodat jij jezelf vanuit evenwicht kan gaan waarnemen en voeden.

Verschillende thema’s komen aan bod. Denk daarbij eens aan jezelf en de ander niet liefdevol kunnen begrenzen. Te veel eten, vullen of gedachteloos volproppen. Te snel willen eten, verslikken of slikproblemen. Last hebben van overmatig maagzuur, problemen bij de spijsvertering, obstipatie of intolerantie. Of in control willen zijn met wel of niet eten.

Maar ook thema’s die gaan over veiligheid in jezelf, in verbinding kunnen zijn met jezelf, het hebben van en laag zelfbeeld of angst ervaren voor afwijzing. Of jezelf afwijzen.

Aan het einde van deze dag stappen we middels een prachtig ritueel met jouw intenties en verlangens in jouw nieuwe leven. Een indrukwekkend, ontroerend en heilig moment.  Een stap naar kiezen voor dat wat voedend is. Vanuit bezieling. Voeding voor lichaam en ziel.

 

 

Voor wie?

Deze prachtige en krachtige workshop is voor iedereen die bewust en liefdevol om wil gaan met zichzelf in relatie tot voeding.

 

Wanneer?

Zaterdag 8 juli 2023  van 10.00 uur tot 17.00 uur. In Bergen (NH).

Zaterdag 28 oktober 2023 van 10.00 uur tot 17.00 uur. In Bergen (NH).

 

Jouw investering voor deze dag is 111,00 Euro.

Lunch, koffie/ thee en snacks zijn inbegrepen.

 

Gebruik voor aanmelden of meer informatie het contactformulier

 

Liefs, Fonny

 

Voeden met Bezieling

Soul Made – Cooked with Love

 

 

Wat deelnemers zeggen

De Voeden met bezieling-dag voelde voor mij als thuiskomen, het deed me herinneren waar het werkelijk om gaat. Door de uitgebreide informatie over de mannelijke- en vrouwelijke energie in ons en de connectie met voeding. Het bewegen met daarna stil staan bij het voelen van het lichaam, maakte de ervaring compleet. Om daarna los te mogen laten wat niet meer ‘voedend’ is en mezelf vanaf dat moment te gaan geven wat bijdraagt aan mijn groei. Een heerlijke voedende dag, voor lichaam en geest!  (Ceciel)

 

Voeden met Bezieling was voor mij  een dag waar ik leerde  kijken door mijn hart naar mezelf en wat ik eet.

 

Nogmaals dank voor de fijne dag. De woorden die bij binnenkomen zijn, Geborgenheid, warmte, energie, rust (Brigitte)

 

 

 

Taartje vanuit het hart

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht deel ik graag een hartverwarmend receptje met je. Of je nou alleen bent of met je lief. Ik gun je dat de liefde in jou stroomt, je kunt dansen met het leven en verwondering ervaart. En dat je de komende dagen de liefde die je in je draagt weerspiegeld mag zien in je buitenwereld.

Dit heerlijke taartje is super makkelijk te maken en geloof me, harten smelten…

Wist je trouwens dat je met zonnebloempitten een fijn stevig deegje kunt maken voor een goede taartbodem (glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch)? Ik ga het met je delen.

 

Ingrediënten:

80 gr zonnebloempitten

150 gr boekweitmeel

60 ml koude kokosolie

2 flinke el. Ahornsiroop

Snuf zout

2 el water (zo koud mogelijk)

 

350 gr dikke, lobbige plantaardige yoghurt/kwark

1 vanillestokje

1 el ahornsiroop

 

150 gr rood zoet fruit

Taartvorm (ca 15-18 cm)

 

Verwarm de oven om 190 graden.

Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan op een laag vuurtje. Als je de heerlijke zachte nootachtige geur van de pitten ruikt weet je dat ze klaar zijn.

Leg ze even op een bord om ietsje af te koelen.

Doe de pitten in de keukenmachine en maal ze fijn. Niet te lang (anders komt de olie vrij, en dat is niet de bedoeling) voeg het meel, de koude kokosolie, de siroop, snuf zout en 2 el water toe. Meng tot een mooie bal deeg.

Strooi een beetje meel in de taartvorm of gebruik bakpapier en druk het deeg gelijkmatig op de bodem en tegen de zijkanten.

Ik prik altijd even met een vork wat gaatjes in de bodem, zo blijft hij mooi van vorm.

Bak de bodem in ca 20-25 minuten. De kleur mag goudgeel zijn. Laat daarna afkoelen.

Doe de yoghurt in een kom. Voeg de siroop en het merg van het vanillestokje toe. Spatel dit rustig door elkaar. Weet je wat extra lekker is? Citroenmelisse. Gewoon een beetje erdoorheen.

Schep de yoghurtvulling in op de bodem. Verdeel met veel liefde het fruit over de vulling en besprenkel evt nog met wat siroop.

Niet te lang wachten met eten, daar is hij té lekker voor.

 

Liefs Fonny

 

Voeden met Bezieling

Soul Made – Cookes with Love

 

 

 

Lichter Leven Dag

“Stel, je kunt nu uit de tijd stappen en een jaar lang doen wat je wilt. Je kunt zijn wie je maar wilt en doen wat je wilt. Je beschikt over al het benodigde geld en alle bronnen die je nodig hebt…Wat zou je dan écht willen en doen?”

Passie is onze drijfveer, doen waar je van houdt geeft zoveel blijheid en meer flow in je leven.

Tijdens deze Lichter Leven Dag neem ik je mee naar ontspanning, het ervaren van meer houden van jezelf, naar de wereld van gezonde voeding én naar het manifesteren van hoe jouw mooiste leven eruit ziet.

Alles wat jij uitzendt resoneert met gelijksoortige woorden, gedachten en emoties in je omgeving. En dat trek je dan naar je toe. Je huidige situatie is de som van al je gedachten, woorden en emoties. Want dat heb je naar je toe getrokken, bewust maar meestal onbewust.

Hoe zou je het vinden om hier bewust mee om te gaan en een stap te maken naar jouw passie en dat wat je écht graag zou willen in je leven?

 

 

 

De aanwezigheid van passie in jezelf is het grootste cadeau die je kunt ontvangen.

Behandel het als een wonder.

Wayne Dyer

 

 

 

Deze prachtige en krachtige workshop is voor iedereen die bewust en liefdevol om wil gaan met zichzelf en een stap wil maken naar jouw mooiste leven.

 

Wanneer?

Zaterdag 14 oktober 2023  van 10.00 uur tot 17.00 uur. In Bergen (NH).

Jouw investering voor deze dag is 111,00 Euro.

Lunch, koffie/ thee en snacks zijn inbegrepen.

 

Gebruik voor aanmelden of meer informatie het contactformulier

 

Liefs, Fonny

 

 

De wijsheid onder een Intolerantie

Vanuit het niets wat mijn gevoeligheid voor Lactose daar. Voor mij als Foodie echt wel een ding. Het dwong mij opnieuw te kijken naar voeding en mijn gewoontes en voorkeuren. Al zoekende opende zich een nieuwe wereld waar ik mijn weg in vond.

 

Voor een tijdje.

 

Het ongemak werd sterker en het zoveel mogelijk wegnemen van de fysieke trigger Lactose bleek niet afdoende.

Een uitnodiging om te onderzoeken wat deze boodschap mij te vertellen heeft. Om de energie te volgen die steeds een laagje dieper leek te gaan op weg naar de oorsprong van dit ongemak in de mijn systeem.

 

Mijn grootmoeder, de moeder van mijn moeder heeft in haar jonge leven veel meegemaakt. Geen fraaie dingen. Verschrikkelijke dingen die als een groot geheim meegereisd zijn via mijn moeder naar mij.

Voor mijn oma was er een gemis aan veiligheid en koestering in het grote gezin waar ze opgroeide waardoor ze niet aanwezig kon blijven in haar fysieke lichaam.  “Elders” zijn was voor haar overleven, gedurende haar leven. Ze stierf op relatief jonge leeftijd. Mijn moeder was toen 7 jaar.

Ze hield van mijn moeder, haar jongste dochter, haar zonnetje. Daar is geen enkele twijfel over. Maar het “elders” zijn gaf mijn moeder op haar beurt een gemis van (fysieke) verbinding, veiligheid en moederliefde.

 

Koestering en veiligheid wordt meegegeven met borstvoeding. Borstvoeding ontvangen is de eerste verbinden met mama. Veilig, warm, koesterend en voedend. Mijn oma kón het niet geven aan mijn moeder. En mijn moeder niet aan mij. Ik ben groot geworden met kindermeel en melkpoeder met suiker.  Vanuit het pak zo in de fles.

Op fysiek niveau een goede oplossing, op energetische niveau niet. Verbinden met mama komt niet uit een pak. Voor mijn systeem.

 

Dat mijn lichaam geen melksuiker accepteert is eigenlijk heel logisch. Mijn systeem schreeuwt om verbinding, koestering en de zoete, veilige aanwezigheid van mama.

Door terug te gaan in de tijd en de misstanden in het jonge leven van mijn oma te erkennen, te doorleven (met terugwerkende kracht), vrij te laten en daardoor de energie weer in beweging te brengen kon rust en zachtheid terugkeren. De schaamte en het niet in het lichaam kunnen zijn wat een thema in mijn vrouwenlijn is, heeft plaats gemaakt voor verbinding.

 

Ik neem een diepe zucht van verlichting waar in mijn hele familiesysteem. De pijn, het geheim en de angsten zijn gezien, doorleefd en nu vrij. De gebeurtenissen zijn nu écht geschiedenis. Letterlijk en figuurlijk. De energetische verkramping is los.

 

Mijn darmen hebben zich nu opnieuw te verhouden tot een bijna ongemakkelijke rust. Lactose kan steeds meer ontvangen worden als onderdeel van voeding.

Mijn bewustzijn leert leegte meer te begrijpen.

 

De verkramping was mijn richtingaanwijzer naar heling op de diepste laag. In mezelf en mijn vrouwenlijn. Dat is toch bijzonder en supermooi.

Het is meteen ook een waanzinnig mooi inzicht voor mij en mijn cliënten waar ik dagelijks mee mag werken. Doorgrond en doorleefd, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Ik maak een buiging voor de wijsheid die als een schat diep onder een intolerantie verborgen lag.  Trauma komt terug als een reactie, fysiek mentaal of emotioneel. Niet als een herinnering.

 

Zo werkt dat met Transformatief Coachen,  Voorouder Heling en Regressie Therapie.  We onderzoeken de dieper gelegen betekenis van de richtingaanwijzers. En maken verbinding met de geblokkeerde energie via ons lichaam om de energetische verkramping aan te kijken, te doorleven en daardoor vrij te laten.  Zodat er beweging en stroming komt in ons (familie) systeem.

 

Wat hou ik van mijn vak!

 

 

 

 

Misschien heb je vragen of wil je een afspraak maken klik dan hier

 

Tot 5 tellen

‘Ik kan dit nog wel even nemen, ik ga er nog even van genieten want mijn consulent is op vakantie en ik hoef pas over twee weken weer op de weegschaal.’

Herken je dit? Dit is wat een stem in ons hoofd vaak zegt. Die stem die ons gevoel saboteert en alles liever bij het oude laat.

Overleven

Onze hersenen zijn niet gemaakt om ons geluk te bezorgen. Ze zijn er in de basis zodat we kunnen overleven. Ze houden daarom niet van verandering; verandering betekent namelijk gevaar, onveiligheid, onzekerheid. Onze hersenen gaan voor veiligheid en comfort. En dat geeft rust en een prettig gevoel.

Overleven en veiligheid zijn belangrijk en onze hersenen zullen er alles aan doen om dat zo te behouden. Verandering in je leven (bijvoorbeeld een nieuw voedingspatroon) is lastig en spannend en onze hersenen zullen hindernissen opwerpen om te voorkomen dat jouw ingesleten, veilige patronen zullen veranderen.

Hindernissen

Als je iets wilt veranderen (bijvoorbeeld je leefstijl), dan krijg je te maken met 5 hindernissen:

  1. weerstand (tegenzin)
  2. onrust (heen en weer lopen naar de koelkast)
  3. luiheid (geen zin in inspanning)
  4. twijfel (is dit dieet wel goed voor mij) en
  5. verlangen (ik kan alleen maar denken aan die bonbon en die kan ik heus wel een keertje nemen).

 

Veranderen geeft dus ongemak. En als je je niet bewust bent van de hindernissen, dan gaan ze gemakkelijk met je aan de haal. Toch is er een manier die je kan helpen om de hindernissen in je brein nét iets voor te zijn

Secondewerk

We hebben namelijk twee reactiesystemen in ons lichaam. Het ene systeem is snel, reageert automatisch en onbewust en werkt intuïtief. Dit systeem maakt ongeveer 98% van ons denken uit.

Het andere systeem is langzaam, maakt doordacht en bewust keuzes, is een gecontroleerd denkproces dat moeite kost, is rationeel en neemt beslissingen. Als je iets wilt veranderen, dan gaat je brein aan het werk om je tegen te houden. Het eerste- en snelle reactiesysteem treedt onmiddellijk in werking. Je gedachten maken je wijs dat je er nog eens goed over moet denken. Ze confronteren je meteen met de 5 hindernissen.

Het tweede mechanisme bepaalt of je iets wel of niet gaat doen. Alleen dat heeft tijd nodig. Voordat een idee tot actie komt zit er een periode tussen van 5 seconden. Als je deze 5 seconden voorbij laat gaan, dan gaat het automatische mechanisme weer in werking. Dan ben je echt te laat.

Stel je voor: je bent op een feestje en de tafel staat vol met lekkere dingen. Precies waar jij dol op bent. Je had je voorgenomen te kiezen voor de snoeptomaatjes en een spaatje rood. Maar daar staat de heerlijke verleiding, binnen handbereik. Nu treedt de 5 seconden regel in werking: 5 seconden om een bewuste keuze te maken en voor de tomaatjes te gaan. Je kijkt naar de tafel en dan 5, 4… een snoeptomaatje. Laat je de 5 seconden voorbijgaan? Dan is de kans op een goede keuze dit keer verkeken.

Begin je een beetje te begrijpen wat er in jou gebeurt? Nu je dit mechanisme in jou doorziet maak je al een hele grote stap naar een gezonde leefstijl.

 

5, 4, 3, 2, 1… Succes!

 

Mentaal tuinier

Nu de lente heel voorzichtig in aantocht is gaan we ook meer naar buiten. Door het groeizame weer van de afgelopen weken verschijnen ook de eerste onkruidjes op plekken waar we ze nog niet eerder gezien hadden. Als er geen muurtje staat om jouw tuin en je onderhoudt je tuin niet, dan groeit er ineens van alles. Voor je het weet staat het onkruid 2 kontjes hoog en de schoonheid van de bloemen die je ooit gepland had is niet meer zichtbaar.

 

Wist je dat je je brein kunt vergelijken met een tuin?

Gedachten zijn als planten en bloemen of ze zijn net onkruid. Ze komen en gaan naar believen. Bij ons allemaal. Negatieve gedachten zoals: “ik ben te dik”, “ik ben niet leuk” of “het is me nooit gelukt om af te vallen, waarom zou het nu wel lukken?”. En “ik moet eerst voor iedereen gezorgd hebben voor ik zelf aan de beurt ben” zijn vaak gemakkelijker dan de positieve gedachten. Ze komen zo bij ons binnen en we herhalen ze vaak en graag. Ik hoor ze dagelijks in mijn praktijk.

 

Wat je aandacht geeft, groeit

Je brein-tuin is nog onbeschermd en elke gedachte kan er groeien. Hoe meer je aandacht besteed aan negatieve gedachten, hoe hoger dit onkruid groeit. Hoe zou het zijn om een muur te bouwen rondom jouw brein-tuin met daarin een poort? En bij die poort sta jij. Jij kunt namelijk zelf bepalen welke gedachten je toelaat en waar je aandacht aan geeft. Als je je bewust bent van jouw poortwachters-functie kun je ervoor kiezen de negatieve gedachten over jezelf en de ander buiten je tuin te houden. Alt-Ctrl-Del!

 

Verzorg je positieve gedachten

De positieve gedachten over jezelf en de ander verzorg je. Ze vormen samen een prachtige tuin vol bloemen en geuren. Met eventueel mooie borders, als jij dat wilt. Een border in de volle zon waar “ik mag er zijn” groeit. Een border met “ik heb veel te brengen” en ook eentje met “ik ben het waard om gezond te leven”. En in het midden de allermooiste border “ik hou van mij”.

Het creëren van een mooie brein-tuin heeft wel flink wat voeding nodig. Deze halen we, hoe bijzonder, uit o.a. een gezond voedingspatroon. Uit veel waterdrinken, zodat je de afvalstoffen af kunt voeren. Rustmomenten voor jezelf inlassen, minder oordelen, minder suikers en alcohol maar ook bewegen helpen mee aan een prachtige brein-tuin.

 

Al na 21 dagen tuinieren merk je verschil.

En als je nu start met het bouwen van jouw muur en kiest wat je toelaat in jouw tuin, ga je mee in het ritme van het seizoen. Als de zomer straks echt arriveert is jouw innerlijke tuin op orde, samen met jouw buitenkant.

 

Liefs Fonny

 

 

Regressie-Reïncarnatie Therapie

Wist je dat trauma terug komt als een reactie, fysiek mentaal of emotioneel. Niet als een herinnering?

Regressie-Reïncarnatie Therapie is een prachtige mogelijkheid om te (her)ontdekken waar de bron van overtuigingen en patronen zich bevinden. Durven we de richtingaanwijzers te volgen om verbinding te maken met de geblokkeerde energie in een familiesysteem om de energetische belasting, deze gebeurtenis aan te kijken, te doorleven en daardoor te helen  Zodat er beweging en stroming komt in de levensaders van jou en het familiesysteem?

 

Wat houdt deze therapie in?

Ik begin bij het begin.

Onze voorouders hebben het leven volop geleefd. Een leven gevuld met mooie momenten maar ook met minder mooie momenten. Soms schokkend of intens verdrietig. Soms gebeurtenissen vol schaamte en schrik.

 

Meestal mocht er niet over gesproken worden. Soms kon het niet.  Het trauma werd in stilte gedragen en daarmee energetische doorgegeven van generatie op generatie. De geblokkeerde energie zoekt net zolang een uitweg tot er iemand in een familiesysteem bereidt is deze energetische belasting, deze gebeurtenis aan te kijken, te doorleven en daardoor te helen.

Deze energetische ballast uit zich in ons leven als een fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel ongemak.  Vage klachten, spanningen, steeds terugkerende schuldgevoelens, onzekerheid of een voortdurende innerlijke onrust waarvan de oorsprong niet verklaart kan worden.

Misschien zit je al een tijd niet zo lekker in je vel zonder een duidelijke reden of voel je je eenzaam of onbegrepen. Vaak is eten troost, maar je merkt dat dit niet helpt. Misschien zijn er conflicten met steeds dezelfde personen of situaties. Door allerlei belemmeringen is het verlangen naar een gelukkig, gezond of zinvol leven soms moeilijk te realiseren.

Regressie-reïncarnatietherapie is een prachtige en eenvoudige manier om verandering aan te brengen in (onbewuste) beperkende overtuigingen.

Hoe werkt het?

Tijdens een sessie richten we ons specifiek op het (her)ontdekken van de bron van overtuigingen en patronen en maken we de blokkades los.

Het verbinden en helen van “de tranen van onze voorouders” geeft ruimte, compassie en rust.  Het brengt beweging en stroming in de levensaders van jou en het familiesysteem. Liefde voor jezelf en de ander en balans kan weer terugkeren en dat is voelbaar en merkbaar in jezelf. De levensboom kan weer groeien en jezelf vullen is niet meer nodig.

 

 

 

De beste uitweg voert er dwars doorheen

-Robert Ford-

 

Misschien heb je vragen of wil je een afspraak maken? klik dan hier
Jouw investering:

Kies je voor een losse sessie dan is jouw investering €133,00

Kies je voor een traject van 3 sessies dan is jouw investering €366,00

 

Moon Milk 

Moon Milk oftewel Lavendel Melk is een melkdrank met lavendelsmaak en een vleugje vanille. Moon Milk is een echte wellnessdrank die zijn oorsprong vindt in India. De combinatie van de ingrediënten heeft een ontspannend effect op je zenuwstelsel en kan de slaap bevorderen.

Moon Milk draagt een zachte, lichte energie. Je vraagt ​​je misschien af ​​wat er zo speciaal is aan zelfgemaakte Moon Milk. De combinatie van ontspanning in je lichaam en je hoofd helpt je bij het meer openen van je kruinchakra. Hierdoor is het makkelijker te verbinden met je dromen en de boodschappen of inzichten die tot je kunnen komen. Je neemt als het ware een beetje afstand van alle hectiek waardoor je  kunt overzien en doorzien en één kunt zijn met alles.

Hoewel de meeste soorten lavendel gebruikt kunnen worden in de keuken geef ik de voorkeur aan de Lavandula Angustifolia (de “Munstead”).

 

Moon Milk ingrediënten

 

1 kop Plantaardige melk, ongezoet

1/2 tl Lavendel  “Munstead” (gedroogd)

1 el Honing

1/4 tl Vanille-extract, puur

Evt een beetje kamille (gedroogd)

 

Bereiding

Doe de melk, lavendel, vanille en evt de kamille in een kleine steelpan. Goed doorroeren.Verwarm de melk zachtjes op middelhoog vuur in 5 minuten zodat de zuivere energie en de smaak van de ingrediënten de tijd krijgen om in de melk te trekken. Af en toe roeren. Zet het vuur lager als lavendelmelk begint te koken.

Neem de steelpan van het vuur en zeef de Moon Milk door een theezeefje meteen in een kop of mok. Het is superlekker om er nog een lepeltje honing doorheen te roeren.

Probeer eens waar te nemen wat iedere slok met je doet. Hoe ziet de melk eruit? Hoe ruikt het? Welke structuur neem je waar in je mond? Alsof je ieder slokje voor het eerst in je leven tot je neemt.

 

Sweet Dreams!

 

Liefs Fonny
Voeden met Bezieling   Soul Made – Cooked with Love