Een “bewuste vakantie” zorgde voor een glimlach.

Vakantie, keuzes maken én daarna een glimlach.

Tweede Paasdag de knoop doorgehakt. Zo kon het niet verder. Een koekje hier, een patatje of pizzapuntje daar… het kon niet op. Maar ondertussen ging het gewicht omhoog. Wat te doen? Weer anti SAS dagen inplannen?

Een vriendin van ons bracht ons bij Fonny.

Eindelijk de stoute schoenen aan en afspraak ingepland. Wat is jullie wens? Waar mag ik jullie mee helpen? vroeg Fonny. Het roer om! De oude eet gewoonten overboord en een nieuw eetpatroon starten, bewustwording….

Nou daar zijn we achtergekomen.

Maar samen sta je sterk en als een nieuw lijf zich gaat vormen dan kan je alleen maar trots zijn op jezelf en op elkaar. En dan staat de zomervakantie voor de deur…. Met een tas vol Cambridge producten en de weegschaal op naar Frankrijk…… Bij aankomst was een fles shampoo over de weegschaal gekomen en waren de waarden tijdens het wegen wel heel erg in ons voordeel… Op een brocante markt een ouderwetse zeer modieuze analoge weegschaal op de kop getikt…..

Na een heerlijke vakantie waarbij Hein heel wat kilometers gelopen en gefietst heeft terug in Nederland en dan breekt het uur van de waarheid aan…. Wat heeft ” een bewuste vakantie” met ons gedaan?

Een grote glimlach!!

Alle twee minder zwaar dan de laatste weging voor de vakantie!! Trots!! Dat zijn we zeker. Een goede begeleiding en een positieve coach is waar wij beiden veel steun uit halen.

Bedankt Fonny voor een nieuwe slanke wij!!

 

Hein en Antoinette van der Velden