Belofte ingelost!

Dé droomjurk is gevonden, én gekocht.

Maanden geleden vroeg Merel mij of we samen “afslanker van het jaar Cambridge Weight Plan CB500” konden worden.
En dat terwijl ik net bedacht had dat ik dit feestje eens een jaartje aan me voorbij zou laten gaan. Te druk.

Ach nee joh, zei ik nog. Maar Merel was zo enthousiast, ze hielt vol. Ik heb me laten overhalen en Merel een prachtige jurk beloofd als we de finale zouden halen. Want ik heb Merel zien veranderen van een stoere jonge meid naar een prachtige jonge vrouw. En een stralende vrouw verdient een prachtige jurk.

En zo kwam het dat we samen haar bijzondere verhaal schreven, instuurden en tot mijn stomme verbazing gebeld werden dat Merel in de finale stond.
De filmopnames zijn inmiddels geweest en ik voorzie een spetterend resultaat!

Maar die jurk (het is toch immers de droom van iedere vrouw om een keer een mooie galajurk te dragen)…..

Dé droomjurk is gevonden, én gekocht. En ik kan je verklappen: ze is beeldschoon! Ik was er stil van. De kleur, het model…. dat blijft nog even een verrassing.

Dit is weer een dag met een gouden randje, want ik ontving net een appje van Merel dat haar droomjurk aan de kast hangt en ze er de hele tijd naar kijkt. En daar gaat het uiteindelijk toch om. Zo’n geluksmomentje ervaren en met elkaar delen.

Wij hebben al gewonnen lieve Merel. Want dit gaat allang niet meer over “de beste afslanker 2016”. Dit gaat over jouw groei, jouw “nieuwe IK”. Over hoe waardevol jij bent in deze wereld.
(maar we gaan wel nog even voor de 1e prijs natuurlijk).

Liefs!