Die foto van mij in Amerika……

Die foto van mij in Amerika……

In Oktober 2014 zijn mijn man en ik op vakantie geweest naar Amerika. Na het terug kijken van de foto’s was ik toch wel heel erg geschrokken van wat we gegeten hebben en vooral van mijn omvang….. Afvallen daar deed ik eigenlijk nooit aan en ongemerkt kwamen er in de loop van de jaren kilo’s bij maar ook (door omstandigheden) weer kilo’s af. Echter het laatste jaar (mijn man was “schoon” verklaard!!!) vlogen ze er weer aan omdat we altijd wel een reden hadden om lekker te eten en snoepen en een wijntje verdiend hadden. Tot ik op een gegeven moment 88.8 kilo woog!!! NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

November 2014 ging de knop om.

Ik was het helemaal zat om mijn kleren niet meer te passen en zelfs af en toe maat 44 aan te moeten. Dit wilde ik echt niet meer!! Ben tenslotte nog maar 36 en moet ook zorgen dat ik gezond blijf voor onze drie kindjes.

Via mijn moeder kwam ik bij Fonny terecht. Die was 3 jaar eerder al bij Fonny gekomen en 19 kilo kwijt geraakt. Wat er overigens nog steeds af is!!!! Het voelde gelijk goed bij Fonny. Natuurlijk wist ik dat het zwaar zou worden maar ik wist ook dat ze me zou steunen.

De eerste week was natuurlijk erg wennen.

Alleen 3 shakes op een dag maar ik wist gewoon, dit gaat werken en ik MOET sterk zijn. Het was dan ook zo fijn dat ik de eerste week al 4.2 kilo kwijt was!! Wat een opsteker. Helemaal vol vertrouwen ging ik door. Ik bleef afvallen met elke week weer goede resultaten. Zelfs met kerst en oud op nieuw ging ik gewoon door. Natuurlijk is het heerlijk als je een tussenweek hebt en je mag weer eten. Dit betekende dat ik met kerst gewoon mocht gourmetten! Hoe gezellig met je gezin.

Elke week op controle bij Fonny. Het zorgde er voor dat je enthousiast bleef. Even een opbeurend woord en een fijn compliment, daar knapt een mens weer van op!! Ook de tips en recepten waren een fijne aanvulling van de service van Fonny. Ik ben 72.6 kilo en voel me zoveel fijner. Kleren staan weer leuk en voel me heel wat zelfverzekerder. Maar het allerbelangrijkste is, ik voel me veel gezonder!! Zonder Fonny was ik nooit zover gekomen. Dus Fonny…… ONTZETTEND BEDANKT!

Jolanda

 

123