Fonny Freek

Balance4ever is ontstaan vanuit een diep verlangen om mensen te helpen en meer van zichzelf te laten houden. 

Een gezond gewicht is daar onderdeel van. Middels deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht, het inzetten van The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, coaching en workshops heb ik met vele cliënten een innerlijke balans bereikt. Een belangrijk onderdeel is een passende nazorg aan cliënten. 

Onwards is de naam van een uniek nazorg programma van The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, bedoeld voor als je afgeslankt bent en je vervolgens op gewicht wilt blijven. Onwards brengt valkuilen in het huidige leefpatroon naar boven en bied je emotionele, mentale en fysieke handvatten. Ik leer je valkuilen herkennen, erkennen en accepteren. Door bewust te worden van je gedrag en gewoonten kun je met behulp van Onwards een weg inslaan naar balans. Het geeft je kracht, vertrouwen en inzicht; een leven, waarin je zelf de handen weer aan het stuur hebt. 

Verder kan ik  jou alles vertellen over de fysiologie van stress en hoe je om kunt gaan met moeilijke gevoelens/emoties om deze als kracht te gaan gebruiken. Stress is immers ongezond en heeft ook een negatieve invloed op ons gewicht.

Ik ben sinds 2011  gecertificeerd consulent, trainer en coach en opgeleid door o.a. The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan op het gebied van voeding, coaching, mindful eating en mindfulness. Ik deel mijn passie voor voeding met veel liefde.

Balance4ever is in ontwikkeling en biedt steeds leuke, nieuwe manieren om de balans te vinden in je leven waar voeding en gewicht een groot onderdeel van zijn.